Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4564 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2011 - 11:35

Bulancak Derneğinden Sosyal Projeler.

Büyüt
Küçült
Bulancak Derneğinden Sosyal
İstanbul Bağcılar Bulancaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği uygulamaya koymuş olduğu insana dayalı sosyal projelerle örnek olmaya devam ediyor.

Bulancak Derneğinden Sosyal Projeler.

İstanbul Bağcılar Bulancaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği uygulamaya koymuş olduğu insana dayalı sosyal projelerle örnek olmaya devam ediyor. 

2004 Yılında Bağcılarda kurulan, 310 üyeli Bulancaklılar Derneğinin 27 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu olağan kongresinde üçüncü kez Dernek Başkanlığına seçilen Öner Tosun, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hazırlamış olduğumuz sosyal amaçlı, merkezinde insan olan birçok projeyi uygulamayı amaçladıklarını belirtti. 

Bağcılar Bulancaklılar Dernek Başkanı Öner Tosun, içinde bulunduğumuz metropolde başta üyelerimize yönelik olmak üzere değişik alanlarda hem kültürel hem de sosyal ve sağlık alanlarında eğitim programı hazırladıklarını, bu sene beşincisi düzenlenecek olan Feshane Giresun Günleri Etkinliklerine tüm üyelerle katılmayı amaçladıklarını söyledi. 

Bağcılar Bulancaklılar Derneğinin 2011 yılı Faaliyet Raporu;

21-22 Mayıs 2011 tarihlerinde 5. Çanakkale gezisi,

26 Haziran 2011 tarihinde Kemerburgaz Kirazlıbent’te piknik ve şölen,

Temmuz ayı ikinci haftasında Bektaş ve Paşakonağı Yayla Şenlikleri Etkinlikleri,

27 Ağustos 2011 tarihinde 3. Edirne Selimiye Camisi ziyareti ve Edirne gezisi,

Eylül 2011 ayı içinde tüm üyelerin çocuklarına dernek merkezinde ücretsiz Türkçe, Matematik ve İngilizce eğitim kursları,

Ekim ayı itibari ile kadınlara yönelik el beceri kursları, sağlık seminerleri ve çocuklara yönelik folklor eğitimi olarak açıklandı. 

Dernek Başkanı Öner Tosun, Giresun dernekçiliğinin kahve kültüründen biran önce kurtulabilmesi için bu tür sosyal amaçlı faaliyetlerin mutlaka üyelerle beraber hayata geçirilmesinin şart olduğunu belirtti. 

Haber ve Resim   Şaban Kutlu 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir