Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3187 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2013 - 18:58

Bulancaklılar Feshane ve Taksim'de mayıs helvası dağıtıyor

Büyüt
Küçült
Bulancaklılar Feshane ve Taksimde mayıs helvası
Bulancaklılar Taksim ve Feshane’de Giresun Mayıs helvası dağıtacak

Bulancaklılar Taksim ve Feshane’de Giresun Mayıs helvası dağıtacak

Bu yıl 28 Nisan’da 2.si yapılacak olan Büyük Giresun Taksim Yürüyüşü’nde Bulancaklılar Mayıs Helvası  dağıtacak.

Yürüyüşe sayılı günler kala hazırlıklarını  hızlandıran Giresun STK’ları İstanbul’a yaşatacakları  görsel şölenin yanında Giresunlu cömertliğine de vurgu yapmak için çalışmalar yapıyor.

Bu kapsamda Taksim’de Mayıs helvası dağıtacaklarını  bildiren BUFED Kurucu Başkanı İhsan Yüksel, 5000 kadar kutuyu Mayıs helvası hazırlanmak üzere Bulancak’a yolladıklarını  bildirdi. 2 dönem BUFED Başkanı olarak görev yapan Yüksel, İstanbul’da kurulu bulunan 10 Bulancak derneğinin de Mayıs Helvası dağıtımı için seferber olduğunu bildirdi.

Bu tür çalışmaların Bulancak’ın tanıtımında çok büyük katkısı olduğunu bildiren Yüksel, “Turizm konusunda Bulancak Paşakonağı yaylasının Anzer Balı’nın elde edildiği endemik çiçeklerin merkezi olduğunu vurguladı. 

Yüksel “Paşakonağı ve Bektaş yaylaları  Türkiye’nin ve dünyanın sayılı doğal güzelliklerindendir. Sahile 45 dakikalık mesafededirler ve günübirlik gezi ve ziyaretler için birebir turizm alanlarıdır. Yollar da düzenli olduğu için ziyaretçilerin çok rahatlıkla gezebilecekleri yaylalardır.

Bunun dışında, günümüz eseri olduğu halde, Mimar Sinan’ın Şehzadebaşı Camii örnek alınarak inşa edilen ve Sivas Divriği Ulu Cami’nin taç kapısının bir örneğini de ihtiva eden Bulancak Sarayburnu Camimiz görülmeye değer eserler arasındadır. Camimiz şu an ibadete açılmıştır.

Sanayiciler açısından da Bulancak çok önemli bir yatırım bölgesidir. 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin Bulancak’ta kurulması bu açıdan önemlidir. Ayrıca Havaalanımız da Bulancak’a 5 dakika mesafede. Bu husus da yatırımcı ve turist için cazip bir noktadır.” diye konuştu.

Yüksel, Bulancak’ın bütün bu değerlerini tanıtmak için Taksim ve Feshane’de coşkuyla çalışacaklarını sözlerine ekledi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir