Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3562 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   12 Mart 2012 - 10:43

Bulancaklılar Gecede Buluştu

Büyüt
Küçült
Bulancaklılar Gecede
2007 Yılında Türkiye'nin ilçe bazında kurulan tek Dernekler Federasyonu özelliği taşıyan kısa adı BUFED olan Bulancak Dernekler Federasyonu 10 Mart Cumartesi gecesi Eyüp Sosyal Tesislerinde düzenlemiş olduğu Birlik Ve Beraberlik Gecesinde hemşerilerini bir araya getirdi.

Bulancaklılar Gecede Buluştu

           2007 Yılında Türkiye'nin ilçe bazında kurulan tek Dernekler Federasyonu özelliği taşıyan kısa adı BUFED olan Bulancak Dernekler Federasyonu 10 Mart Cumartesi gecesi Eyüp Sosyal Tesislerinde düzenlemiş olduğu Birlik Ve Beraberlik Gecesinde hemşerilerini bir araya getirdi.

        


           4 Şubat 2012 tarihinde GOP ‘da Federasyon binasının açılışından sonra İhsan Yüksel’den Federasyon Başkanlığı görevini devralan Ali Aydın ve yönetim Kurulunun düzenlemiş olduğu gece Bulancaklılar açısından birçok ilklere imza attı.

            Mavi Karadeniz Tv’den kısmen canlı olarak da yayınlanan gecenin açılış konuşmasını yapan BUFED Başkanı Ali Aydın, ilk defa Federasyon çatısı altında bir araya gelen Bulancak Derneklerinin İstanbul gibi büyük bir metropolde yüz bin kişiyi aşan bir nüfusa sahip olmasına rağmen hak ettiği yere gelemediğinin altını çizdi.

           Bulancaklıların birlik ve beraberlik içinde olmaları halinde birçok alanda önemli görevler üstlenebileceğini belirten Başkan Ali Aydın, Giresun dışında Giresun’u Bulancaklıların temsil ettiğini, söyleyerek, Bulancak demek Giresun demektir diye ifade etti.

          BUFED Başkanı  Ali Aydın daha sonra yapmış olduğu konuşmayla adeta salonda şok etkisi yarattı. Giresun’da Kurulu bulunan, Giresun Dernekleri Federasyonuna ve Giresun Konfederasyonuna atıfta bulunarak, her ikisinin de dernekçiliği kendilerinden öğrendiğini söyleyerek, BUFED’in bundan sonrada örnek çalışmalara imza atacağını belirtti. Daha sonra sözlerine devam eden Ali Aydın, tarihten örnekler vererek, dik durulması gerektiğini bunun içinde Rahmetli Erbakan’ın, Turgut Özal’ın, Menderesin ve son olarak da Başbakan Tayyip Erdoğan’ın örnek alınması gerektiğini söyleyerek, ‘’Durmak Yola Devam’’ diyerek sözlerini tamamladı.

        


            BUFED’in düzenlemiş olduğu Birlik ve Beraberlik gecesine salonda sadece altı dakika kalan Eyüp Belediye Başkanından başka hiçbir milletvekili, Belediye Başkanı ve Bürokrat yer almazken, basından ise, Bulancak Egemen Gazetesi editörü Zeki Apaydın, Bulancak Ajans muhabiri ve Giresun Ajans hazır bulundu. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ise kendisine taktim edilen plaketten sonra yapmış olduğu konuşmada hiçbir siyasi mesaj vermeden, bu gece burada siz değerli Bulancaklı hemşerilerimle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek salondan ayrıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve GOP Belediye Başkanı geceye telgrafla kutlama mesajı gönderdiler.

           Organizasyon yetersizliğinin göze çarptığı gecede 500 kişilik salona 800 kişi davet edilince çoğu davetli kapıdan geri dönmek zorunda kaldı. Geceye katılan Giresun Vakfı Başkanı Dr. Adil Emecan bir süre ayakta bekledikten sonra kendisine ancak bir sandalye bulunabildi. Giresun Dernekler Birliği bir önceki başkanı Halil Kütük ise sahne önünde ancak bir sandalyeye oturtulabildi. Gecenin tanınmış simalarından Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu ise ilerleyen saatlerde uzun gayretler sonucu oturma imkanı buldu.

           BUFED’in düzenlemiş olduğu Birlik ve Beraberlik gecesi siyasi bir şova dönüşürken, Giresun Vakfı Başkanı Adil Emecan ise, kendi Belediye Başkanlığı esnasında Bulancak’ın birçok yerine kendi imkânlarıyla ulaştığını ifade ederek, ne yazık ki Giresun insanı birlik olacağı yerde bu gece atomlara ayrılmıştır, diye ifade ederek salondan ayrıldı. Kendisi ile bir süre konuşan Başkan Ali Aydın’a ise alt yapısı oluşmamış bir ortamda ucuz siyaset yaparak bir yerlere gelmenin artık mümkün olmadığını, dernekçiliğin nasıl yapılacağı konusunda kendisine önemli tavsiyelerde bulundu.

        Bir önceki dönem DUFED Başkanı İhsan Yüksel geceye katılmayınca kendisine verilen plaketi Halil Kütük almak zorunda kaldı.

        Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan sanatçı Zeynep Başkan bir birinden güzel söylemiş  olduğu yöresel türkülerle bir nebze olsun gecede gerilen sinirlerin yatışmasına katkıda bulundu.

 

Haber ve Resim Şaban Kutlu- Giresun Medya Platformu




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir