Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7568 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2014 - 01:06

Bursa dan Tam destek

Büyüt
Küçült
Bursa dan Tam
Giresun'da yapılan her türlü faaliyetlere katkı vermeye çalışan Bursa'daki Giresunlular, Giresunspor'a maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan Giresunspor Takvimlerine de gerekli ilgiyi göstererek her zaman Giresunspor'un yanında olduklarını bir kez daha gözler önüne koydular.

Bursa’dan Tam Destek

 

Giresun’da yapılan her türlü faaliyetlere katkı vermeye çalışan Bursa’daki Giresunlular, Giresunspor’a maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan Giresunspor Takvimlerine de gerekli ilgiyi göstererek her zaman Giresunspor’un yanında olduklarını bir kez daha gözler önüne koydular.

 

 

Takvimlerin Bursa’da koordinesini sağlayan Ateş Galveno Çinko Kaplama sahibi  Mustafa Ateş satıştan elde edilen yaklaşık 20.000 TL’yi kulüp müdürü Fatih Hocaoğlu’na teslim ederken Giresunspor için desteklerinin süreceğini belirtti.

 

 

Hafta sonu Çankırı’da oynanması gereken karşılaşmayı takip etmek için beraberindeki ekip ile Çankırı’ya giden Mustafa Ateş satışlardan elde edilen geliri kulüp yöneticilerine teslim ederken, Mavi Karadeniz Tv Canlı yayınına bağlanarak gazeteci Fırat Akyol ve Fuat Kuş'un sorularını yanıtladı.

 

 

Bursa’da bulunan Giresunlu hemşerilerimizin desteklerinin her zaman olduğu gibi şimdi de devam ettiğini belirten Mutafa Ateş; “Şimdi Birlik ve Beraberlik zamanı. Bu zor dönemde kenetlenip, sıkıntılı günleri geride bırakacağımıza inanıyorum. Bu yolda Sn.Başkan Mustafa Temel Bozbağ ve yönetimini tebrik ediyor, teknik ekibe de başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Takvimlerin Bursa’da satılmasına maddi ve manevi destek olan Karadeniz İnşaat Adnan Kara başta olmak üzere, Giresunlular Federasyonu yönetim kurulu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş’a, Bursa Tirebolu ve Güceliler derneği başkanı Metin Güneş’e, MHP Osmangazi Belediyesi meclis üyesi aday adayı Mehmet Uyar’a, İş adamlarımızdan Eyüp Aktaş, Turgut Güneş, Kemal Domaç, Ekrem Şen, Ali Sinan Temiz, Halil Demirtaş Nurettin Oral, Ahmet Bulat ve Giresunspor sevdalısı Adem Çağman’a teşekkür eden Mustafa Ateş; “Kısacası az çok demeden takvim alarak takımlarına sahip çıkan isimlerini unuttuğumuz Cefakar Giresun uşaklarına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Öte yandan Bursa’dan Çankıra’ya Giresunspor müsabakasını izlemeye Ak Parti Osmangazi ilçesi yönetim kurulu üyesi Mustafa Ateş, Bursa Giresunlular Derneği başkan yardımcısı Murat Kuş, Bursa Tirebolu ve Güceliler derneği başkanı Metin Güneş, 100.9 Bursa Radyo Pozitif Karadenizim Fm ortaklarından Tarık Deniz,  Bursa Giresunlular Derneği yöneticilerinden Mehmet Demirel ve Baki Güneş, Bursa Sarıyar&Fırınlı köyü yöneticisi Mehmet Kuru, Yeşil-Beyaz renklerin aşıklarından Tuncay Çelik ve Orhan Özdemir gitti.


www.giresunhavadis.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir