Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6723 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   26 Şubat 2013 - 19:12

Bursa Espiyeliler Hazırlıklarını Tamamladı

Büyüt
Küçült
Bursa Espiyeliler Hazırlıklarını
Bursa Espiyeliler Derneği 27 Şubat 2013 Çarşamba akşamı yapacağı gecenin hazırlıklarını tamamladı.

Bursa Espiyeliler Derneği 27 Şubat 2013 Çarşamba akşamı yapacağı gecenin hazırlıklarını tamamladı.

 

Bursa Emek mahallesinde Karadeniz Kuyumculuğun sahibi Necmettin Aktaş’ın yönetim kurulu başkanlığına seçilmesinin ardından atağa kalkan Bursa Espiyeliler Derneği koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

27 Şubat akşamı Emek Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek dayanışma gecesi öncesinde derneğin yeni açılacak olan binasında Bursa Giresunlular Derneği başkanını ve GİSİYAD yönetim kurulunu ağırlayan Espiyeliler derneği yönetimi bu dayanışma gecesi öncesi tüm STK’lar manevi destek istediler.

 

 

Ekonomik anlamada diğer STK’lar bir şey beklemediklerini söyleyen Espiyeliler Derneği yönetim kurulu başkanı Necmettin Aktaş “Düzenleyecek olduğumuz dayanışma gecesinde bütün dostlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Çarşamba gününden sonra Bursa’daki Espiyelilerin bakış açısını değiştirmek, vizyonu  ve misyonu açık olan bir dernek anlayışı ile toplumumuzun huzurunda olacağız” dedi.

 

Aktaş, Her Zaman Desteğe Hazırız

 

 

Bursa’daki Espiyelilerin son günlerdeki çalışmalarından büyük mutluluk duyduğunu belirten Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş Bursa Giresunlular derneği olarak üzerimize düşen görev olur ise her zaman yapmaya hazırız dedi.

 

Topkara, Girişimci Giresunluları Arıyoruz

 

 

Bursa’da yaşayan Girişimci Giresunlulara GİSİYAD olarak kurs vereceklerini Espiyelier derneğinde de söyleyen GİSİYAD başkanı Hasan Topkara girişimci hemşerilerimiz için her türlü imkanları sunmak amacıyla bizler buradayız açıklamasında bulundu.

 

Hüseyin Güvendi Dernekler Artık Proje Üretmelidir

 

 

Her katıldığı toplantıda üzerine basarak söylediği derneklerin artık projeler üretip develtin imkanlarından faydalanmaları gerektiğini söyleyen Bursa İl Genel Meclis üyesi hemşerimiz Hüseyin Güvendi bu saat den sonra artık gerek siyaset de olsun gerekse hayatın içinde projesi olan dernekler el üstünde tutuluyor. Onun için artık bütün derneklerimizin yarışır halde projeler üretmesi gerekir açıklamasında bulundu.

 

Davetiyeler Ankara’ya Ulaştı

 

Öte yandan gece için Protokol davetiyelerinin dağıtımının da büyük çoğunluğunun yapıldığı öğrenilirken Ankara’da bulunan Bursa ve Giresun Milletvekillerinin davetiyelerini Espiyeliler derneği Köy İstişare kurul başkanı Kemal Topal’ın bizzat Ankara’ya götürüp teslim ettiği öğrenildi.

 

 

Ankara ziyareti sırasında Bursa ve Giresun Milletvekillerini bizzat bu geceye davet etmek için Ankara’ya giden Kemal Topal’a, Bonçukçukur köyü yönetim kurulu başkan Yakup Çukur’ unda eşlik ettiği öğrenildi.

 

Milletvekillerinin davetten duymuş olduğu memnuniyeti sitemize açıklayan Kemal Topal “İnşallah Bursa’da güzel bir Espiye dayanışmasını idrak edeceğiz. Yeni yönetimimiz ile büyük hedeflerin peşinde adım adım koşup amacımıza ulaşacağız” dedi.

 

En Büyük Jest Abdioğlu’ndan Geldi

 

Öte yandan Bursa Emek mahallesinde işler durumdaki düğün ve konferans salonunu aylık kiralama suretiyle Espiyeliler derneğine veren Espiye Ericek’li Talip (Kemal) Abdioğlu’nun bu jest Espiyeliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

   

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir