Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4413 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   29 Mart 2012 - 18:44

Bursa Giresun Mavi Mercan' a Kucak Açtı

Büyüt
Küçült
Bursa Giresun Mavi Mercan a Kucak
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Paletli Yüzme Büyükler Türkiye Şampiyonası için Bursa'ya giden Giresun Mavi Mercan Palet Yüzme Takımı üst düzey ağırlandı.

   BURSA GİRESUN MAVİ MERCAN'A KUCAK AÇTI

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Paletli Yüzme Büyükler Türkiye Şampiyonası için Bursa'ya giden Giresun Mavi Mercan Palet Yüzme Takımı üst düzey ağırlandı.

Giresun’dan geldiği andan itibaren Bursa Giresunlular Derneği tarafından akşam yemekleri Bursa Büyük Şehir Belediyesi Tenis Cafe tesislerinde verilen takıma müsabakalar boyuncada lojistik destek sağlandı.

Bursa Müftülüğü’nde görevli Tirebolulu Müftü  ve İl Vaizi İbrahim Sezer’de takımın yer aldığı bazı  serileri izledi ve takıma manevi destek sağladı. Bursa Giresunlular Dernek Başkanı Orman Yüksek Mühendisi Üzeyir Aktaş takımın her problemi ile yakından ilgilenerek hemşeriliğin en güzel örneklerini verdi.

Mavi Mercan Paletli Yüzme Takımı Teknik Direktörü  ve TSSF Giresun İl Temsilcisi Cüney Şipal “ Bursa’ya geldiğimiz andan itibaren yanımızda olan Giresunlular Dernek Başkanı Sayın  Üzeyir Aktaş, Müftümüz Sayın İbrahim Sezer ve Gazeteci Yazar abimiz Ethem Bakar’a teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bursa Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzu’nda 3 gün süren yarışmalar için İstanbul’dan Bursa’ya giden Gurbetçi Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Haberciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve TSSF Başkan Danışmanı Ethem Bakar Giresun ilini temsilen Bursa’da bulunan Mavi Mercan Paletli Yüzme takımı yönetici ve sporcularına destek verdi.

3 süren şampiyonada Giresun temsilcisi Mavi Mercan 28 takım arasında 8. olarak büyük bir çıkışada imza attı. Yıllardır Paletli Yüzme alanında faaliyet gösteren İstanbul, Bursa ve Ülke çapında birçok takımdan daha fazla puan toplayan takımımız Giresun iline gelecek vaad ederek döndü.

Haber: Dr. Erdal Hancı/ Gurbetçi Giresun Gazetesi-Bursa Temsilcisi

                                        



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir