Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4528 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   19 Temmuz 2011 - 10:24

Bursa Giresunlular Derneği Kahvaltıda Buluşuyor

Büyüt
Küçült
Bursa Giresunlular Derneği Kahvaltıda
Bursa Giresunlular Derneği, yönetim kurulu üyelerini, Bursa' da bulunan bütün Giresun' lu il, ilçe ve köy dernek yöneticilerini, derneğin yapmış olduğu etkinliklerde görev alan tertip komitelerini, bu etkinliklere maddi ve manevi destek sağlayan iş adamı, bürokrat ve siyaset yapan dost ve hemşehrilerini, 31 Temmuz Pazar günü kahvaltıda buluşturacak.

Bursa Giresunlular Derneği Kahvaltıda Buluşuyor

(Erdal Avcı-Bursa) Bursa Giresunlular Derneği, yönetim kurulu üyelerini, Bursa' da bulunan bütün Giresun' lu il, ilçe ve köy dernek yöneticilerini, derneğin yapmış olduğu etkinliklerde görev alan tertip komitelerini, bu etkinliklere maddi ve manevi destek sağlayan iş adamı, bürokrat ve siyaset yapan dost ve hemşehrilerini, 31 Temmuz Pazar günü kahvaltıda buluşturacak.

Yapılacak kahvaltı programı  hakkında kısa bir açıklamada bulunan Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş; Görevde bulunduğumuz 2 yıllık zaman diliminde bizimle bu işe gönül verip, bizlere güvenen dost ve arkadaşlarımızı bir araya toplamak için Ramazan ayına girmeden bir kahvaltı vermeyi düşünüyoruz. Bu kahvaltı’ da Bursa Giresunlular Derneğin de yapılan faaliyetlerin görünmez kahramanlarını ödüllendirip, onlara bizlere yapmış olduğu katkılardan dolayı bir’ er plaket vermeyi düşünüyoruz dedi.

Aktaş ayrıca önümüzdeki süreçte Bursa Giresunlular derneğinin yapacağı faaliyetler hakkında bir brifing hazırlayacaklarını, oraya katılan, söz sahibi olan herkesin görüşlerini alacaklarını söyledi.

Kahvaltı programı için işletmeciliğini iş adamı hemşehrimiz Hacı Özer’  in yaptığı Göl Çay bahçesi düşünüldüğü, kahvaltıya protokol üyeleri dahil yaklaşık 150 kişinin katılacağı bildirildi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir