Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3877 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   27 Kasım 2013 - 11:00

Bursa Giresunlular Derneğinde Delege Seçimi Yapıldı

Büyüt
Küçült
Bursa Giresunlular Derneğinde Delege Seçimi
Bursa Giresunlular derneğinin öncülüğünde başlatılan,

BURSA GİRESUNLULAR DERNEĞİNDE

DELEGE SEÇİMİ YAPILDI

Bursa Giresunlular derneğinin öncülüğünde başlatılan ve 20 gün önce kurucu yönetimi belirlenen ve  Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orm.Müh. Üzeyir Aktaş’ın kurucu başkanlığında  kurulan Giresunlular Federasyonu’nun  genel kuruluna, üye dernekler  olağanüstü genel kurula giderek  delege seçimlerini üyelerin oylarıyla belirliyorlar. Bu ay sonuna kadar üye derneklerin tamamı genel kurullarını yapmış delegelerini seçmiş olacaklar.


22/11/2013 Cuma akşamı Bursa Giresunlular derneğinde gerçekleşen genel kurulda İl Derneğini Giresunlular Federasyonunda temsil edecek delegelerin seçimi yapıldı. Bursa’da cemiyet hayatında, İş dünyasında ve bürokrasisinde önemli yere sahip hemşerilerimizin yer aldığı delege listesi yapılan oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilidi.

Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu ve Giresunlular Federasyonu kurucu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş’ın  açılış konuşmasıyla başlayan genel kurulda divan kuruluna Şebinkarahisarlılar derneği eski başkanlarından Hüseyin Çalık, Gulparlılar derneği yönetim kurulu başkanı Salih Bahadır, Avukat Ömer Narin ve Emek spor kulübü başkanlarından Osman Gül seçildi.

Açılış konuşmasında başkan Aktaş Son 4 yılda Bursa’da Giresunlular camiasının önemli mesafe kat ettiğini bu başarıda il derneğinin öncülüğünün ve katkısının büyük olduğunu vurguladı.

Göreve geldiklerinden beri Giresunlular’ın gündemini belirleyen dernekçilik yaptıklarını, Giresun kamuoyunda dernek çalışmalarına karşı ilgi ve alakayı artırdıklarını söyleyen Orm.Müh. Üzeyir Aktaş “Başarının olduğu yerde muhalefet ve rekabet vardır. Düne kadar birçok derneğimizin yönetimine gönüllü neferler bulmakta zorluklar çekiyordu. Günümüzde ise durum çok farklı.. Bu durumun gelecek açısından büyük umut verici” dedi.

İyi niyetli insanların yanından muhalefet kültüründen uzak art niyetli kişilerinde toplum içerisinde olduğunu söyleyen Aktaş  “Duyarlı hemşerilerimizin, kişisel egolarını tatmin etmek isteyen, çalışmayan, çalıştırtmayan kişilerin de Giresunlular Dernekçiliğinde yer almak onların var olma sebebi mücadelesine geldiğinden bu tarz kişilerin kendilerini toplumda açıkça belirtiyor ve bunlara karşı dikkatli olunması gerekiyor” dedi.

Dilek ve temenniler bölümü ile son bulan genel kurul sonrasında yapılan hoş sohbetler dernekçiliğin önemini bir kez daha gözler önüne koydu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir