Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8440 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   01 Şubat 2012 - 10:52

Bursa Giresunlular Derneğinde Üzeyir Aktaş Güven Tazeledi

Büyüt
Küçült
Bursa Giresunlular Derneğinde Üzeyir Aktaş Güven
Bursa Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneğin Olağan kongresi geçtiğimiz gün Bursa Emek Kültür Merkezinde yapıldı.

Bursa Giresunlular Derneğinde Üzeyir Aktaş Güven Tazeledi 

Bursa Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneğin Olağan  kongresi geçtiğimiz gün Bursa Emek Kültür Merkezinde yapıldı.

  

Yoğun katılımın göründüğü  kongreye tek liste halinde gidilirken derneğin mevcut başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş güven tazeledi. 

Divan Başkanlığı'na Bursa Şebinkarahisarlılar Derneği başkanı Hüsnü Kurtoğlu getirilirken, kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Yönetim kurulu raporunun okunup oy birliği ile kabul edildiği kongrede konuşan Orm.Müh.Üzeyir Aktaş dönemi boyunca Bursa Giresunlular Derneği olarak birçok başarıya imza attıklarının altını çizerken bu dönemde kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. 

Giresunluların Varlığını  Ortaya Koyacağız 

Bursa’ da yaşayan Giresunluların artık her platformda varlığını ortaya koyacaklarını söyleyen Üzeyir Aktaş ‘’ Giresunluların varlığından ve birliğini rahatsız olan insanlara bile artık varlığımızı kabul ettirip, Bursa’ nın ekonomik ve sosyal yaşantısında daha aktif rol alacağız’’ dedi. 

Bundan böyle kimsenin Bursa’da yaşayan Giresunlular adına tek başına karar veremeyeceğinin altını  çizen Aktaş ‘’ Yeni oluşturduğumuz liste nasıl istişareler ile oluşturulduysa bundan sonrada yapacağımız tüm faaliyetler istişareler ve fikirler ile yapılacaktır’’ dedi. 

Halkın  İçinde Olan Dernekçilik 

Sosyal dernekçiliğin prensipleri arasında olan Halkın içine inen bir dernekçilik anlayışı  ile hareket edeceklerini söyleyen Orm.Müh Üzeyir Aktaş  Her zaman her koşulda olduğu gibi yine hemşerilerimiz ile yakın temas halinde olup, her daim onların sorunlarını takip eden bir dernekçilik yapacaklarını söyledi. 

İlk Hedef Dernek Merkezinin Taşınması 

Bundan sonraki süreçte derneğin ilk hedefinin Bursa Giresunlulara yakışacak bir dernek merkezine taşımak olduğunu söyleyen Aktaş ‘’ Projelerimizi gerçekleştirip hedeflerimize daha kolay ulaşmamız için İlk 3 ay içerisinde derneğimizi bizlere yakışan yeni bir mekana taşımayı düşünüyoruz, sonrasında da inşallah mülkiyeti derneğimize ait olan bir yer almayı planlıyoruz’’ açıklamasında bulundu. 

Orm.Müh. Üzeyir Aktaş’ ın yeniden başkan seçildiği kongrede, 45 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Erdal Avcı, Bülent Akça, Murat Kuş, Erhan Ertürk, Abdullah Bayram, İbrahim Divli, Mustafa Camcı, Durmuş Uslu, İsmail Akdoğan, Yılmaz Özdemir, İsa Çapkın, Halil Demirtaş, Ömer Narin, Ahmet Eren Memiç, İbrahim Pirdal, Hüdaverdi Tosun, Musa Karataş, Mehmet Demirel, Zekai Özlü, Adnan Kara, Şerif Aktürk, Murat Dede, Hüseyin Çukur, Gökhan Yılmaz, Gencay Yılmaz, Mustafa Yazıcı, Hasan Turan, Ahmet Kütük, Murat Kabadayı, İhsan Top, Murat Karaman, Muhammed Dede, Hasan Okumuş, Recep Kambur, Yetkin Sarıkaya, Şerif Pir, Mehmet Usta, Ali Gülmüş, Şeref Sevindik, Yakup Akça, Baki Güneş, Mehmet Kuru ve Metin Turfan’ dan oluştu. 

Dilek ve temenniler sonrası son bulun kongrede birde hatıra fotoğrafı çektirilirken, üyeler yeni seçilen yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundular. 

Erdal Avcı / Giresun Havadis

  




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir