Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4741 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   08 Kasım 2013 - 00:53

Bursa Giresunlular Federasyonlaştı

Büyüt
Küçült
Bursa Giresunlular
Bursa Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği öncülüğünde başlatılan “Giresunlular Federasyonu” çalışmalarında sonuca gelindi.

BURSA’DA GİRESUNLULAR FEDERASYONU KURULDU

Bursa Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği  öncülüğünde başlatılan “Giresunlular Federasyonu” çalışmalarında sonuca gelindi.

İl derneğinin, İlçe ve köy dernekleriyle yürüttüğü federasyonlaşma sürecinde yapılan toplantılar sonucunda Federasyonun kurucu yönetimi belirlendi.
Federasyon kurucu kurulu tarafından yapılan açıklamada; Kurucu kurulana hazırlıklarını yetiştiremeyen derneklerin de yer aldığı federasyona üye dernekler, Kasım ayının sonuna kadar genel kurula gidip federasyonda derneklerini temsil edecek delegeleri belirleyecekler.



KUTLAMA TÜM HALKIMIZ İLE

Yapılan açıklamada; Ocak ayı içerinde görkemli bir kutlamayla, tüm halkımızla birlikte federasyonun kuruluşunun birlikte kutlanacağı belirtilirken, “Her zaman olduğu gibi Giresunluların birlik beraberliğini Bursa kamuoyuna birlikte göstereceğiz” Denildi.

KURUCU BAŞKAN ORM.MÜH. ÜZEYİR AKTAŞ SEÇİLDİ

Eylül ayından beri Giresunlular derneğinin öncülüğünde yürütülen federasyonlaşma sürecinin ilk aşaması tamamlanırken kurucu yönetimi de oy birliği ile belirlendi.
Bursa Giresunlular Federasyonu yönetimi Orm.Müh.Üzeyir Aktaş’ın başkanlığında oluşturulurken, Başkan yardımcıları da Metin Güneş, İbrahim Divli, Asım Özen, Salih Bahadır, Genel Sekreter: Mehmet Necati Vural, Muhasip : Erol Kaya olarak şekillendi.
Giresunlular Federasyon başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş yaptığı açıklamada 2010 yılından beri Bursa’daki Giresunlular camiasının federasyonlaşması için gerekli çalışmaları yürüttüklerini, 2 ay önce ise süreci başlattıklarını 05/11/2013 tarihinde ise federasyonun kurucu yönetimini seçtiklerini federasyonlaşma yolunda ilk aşamanın tamamlandığını belirtti.

Bundan sonra sürecin Kasım ayı sonuna kadar federasyona üye olacak tüm derneklerin genel kurul yaparak federasyon delegelerini seçerek devam edeceğini söyleyen Aktaş “ Dernekler genel kurullarından Federasyon delegelerini seçerek  ikinci aşamayı tamamlayacak. Federasyonlaşma yolunda tüm halkımızla şeffaf, katılımcı, yasalara uygun sürecin yürütüldüğünü temeli sağlam kurumsal bir yapını oluşturuldu” dedi.
Kurucu yönetimde yer alan derneklerimizin haricinde çoğu derneklerimizin de genel kurula kadar yasal mevzuatlarını  tamamlayarak federasyona üye olacaklarına ve genel kurulda oy kullanacaklarına değinen başkan Aktaş “Giresun’lu hemşerilerimizin efendisi olmaya değil hizmetkarı olmaya talip olan ekibimizle, kimseyi ötekileştirmeden, yok saymadan, ilk ve son söz halkımızındır anlayışıyla, hemşerilerimizin güven ve destekleri gücümüze güç katmaktadır. Karşılaştığımız zorluklarda çözüm ararken hakikatten ayrılmadan, hemşerilerimizin gözünde parlayan ışığı takip ettik.”

TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Aktaş açıklamasının devamında, Bursa’da yaşayan tüm Giresunlu hemşerilerimizin ortak buluşma noktası Giresunlular derneği öncülüğünde kurulan Giresunlular Federasyonunun tüm halkımıza, Ülkemize, Bursa’mıza, Giresun’umuza hayırlı olması temennisinde bulundu.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir