Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6003 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   23 Aralık 2011 - 19:06

Bursa Giresunlular Maneviyatı Yaşadı

Büyüt
Küçült
Bursa Giresunlular Maneviyatı
Bursa Giresunlular derneği tarafından ; Aziz Şehitlerimiz ve geçmişte Bursa' daki Giresun derneklerinde yöneticilik yapıp fani hayata veda eden değerli şahsiyetler adına düzenmiş olduğu ''2011 Bursa Giresunlular Maneviyat'' gecesi kalabalık bir katılım eşliğinde gerçekleştirildi.

Bursa Giresunlular Maneviyatı Yaşadı 

Bursa Giresunlular derneği tarafından ; Aziz Şehitlerimiz ve geçmişte Bursa' daki  Giresun derneklerinde yöneticilik yapıp fani hayata veda eden değerli şahsiyetler adına düzenmiş olduğu ''2011 Bursa Giresunlular Maneviyat''’ gecesi kalabalık bir katılım eşliğinde gerçekleştirildi. 

  

Bursa Giresun derneklerinde yöneticilik yapmış ve onların yakınları başta olmak üzere Bu Dünya’  dan Ahiret’ e göç etmiş Aziz Şehitlerimiz, büyüklerimiz ruhuna eda edilen program’ a;  Bursa’ daki çok sayıda Siyasi, Bürokrasi erkânın yanı sıra Bursa’ da kurulu bulunan Giresun derneklerinin yöneticileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. 

  

Maneviyatı yaşamak isteyen hemşerilerimizin akın ettiği Kuran-ı Kerim ve  Mevlid’ i Şerif programına katılım yüksek olurken bazı hemşerilerimiz salon dışında kaldı.  

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi dekan yardımcı Doç.Dr.Enver Uysal, İmam Hatipler Mahmut Şevket Öztürk, Ekrem Kibar, Yılmaz Şaban, Zekeriya Durak hocanın okumuş olduğu Kuran-ı Kerim sonrası katılan hemşerilerimiz duygulu anlar yaşarken, aralarda getirilen Salavat’ı Şerifelerden ve okunan İlahilerden son derece mutlu oldukları görüldü. 

Bizler Vefa’  ya Çok Önem Veriyoruz 

Gece sonunda kısa bir açıklamada bulunan Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Orm.Müh. Üzeyir Aktaş Dernek yönetimi olarak Vefa’ ya çok önem verdiklerinin altını çizerken ‘’ Vefa bizim toplumumuz da büyük önemi olan bir kavramdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerine düştüğümüz insanlara Vefa gösterme duygusunu şimdide bu organizasyonumuz ile gerçekleştiriyoruz’’ dedi. 

Aktaş açıklamasının devamında ‘’ derneklerimiz tarafından kültürel ve sosyal faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Bizlerde maneviyatımıza sahip çıkma anlamında bu tür bir program düzenlemiş bulunuyoruz. Amacımız bizlerin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan değerlerimizi bir kez daha yat edip, onlara karşı olan Vefa borcumuzu ödemektir. Görünen tabloda da hemşerilerimizin bu tabloyu benimsediğini görüyoruz. İnşallah bu tip Organizasyonlar tarafımızdan geleneksel hale getirilecektir’’ dedi. 

Programda emeği geçen başta İhtisas Makine Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Biber olmak üzere Bursa Giresun Güce Gulpalılar köyü derneği yönetim kurulu başkanı Salih Bahadır, Osmangazi Belediyesi meclis üyesi Muzaffer Karadeniz, derneğimizin güzide yöneticilerine ve ismini unuttuğumuz tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum dedi.  

Erdal Avcı / Giresun Havadis

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir