Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3817 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   03 Mayıs 2012 - 19:03

Bursa Giresunlularda Çifte Sevinç

Büyüt
Küçült
Bursa Giresunlularda Çifte
Bursa Giresunlular Derneği yeni Genel Merkezlerinin açılışını ve KASİYAD' ın resmi kuruluşunu yapmaya hazırlanıyor.

Bursa Giresunlular Derneği yeni Genel Merkezlerinin açılışını ve KASİYAD' ın resmi kuruluşunu yapmaya hazırlanıyor.

Bursa Giresunlular Derneği yeni Genel Merkezlerinin açılışını ve KASİYAD’ ı resmi kuruluşunu yapmaya hazırlanıyor.

 

2012 Bursa Giresunlular İçin Milad olacak sloganı ile yolu çıkan Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu, ilçe ve köy dernekler arasında sağladığı koordinasyonun ardından, Şimdide  Giresunlular Derneğinin Genel Merkezinin açılışını 20 Mayıs 2012 Pazar günü yapmaya hazırlanıyor.

 

Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu tarafından oluşturulan ekibin yoğun ve titiz bir çalışma sonrası ortaya Bursa’daki Giresunlulara yakışacak, muazzam bir dernek Genel Merkezi çıkarılırken, açılışının 20 Mayıs 2012 Pazar günü saat 10:30 kalabalık bir davetli topluluğu ile yapılacağı açıklandı.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş  ‘’göreve geldiğimiz günde 2012 yılının Giresunlular için Milad olacağını duyurmuş, bunun için bu işe gönlümüzü koymuştuk. Yoğun ve uzun emeklerin sonucunu ortaya Giresunlulara yakışacak bir bina hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.

 

Aktaş,  Toplantı Salonlarından, Genel Koordinasyon Odasına, Yönetim kurulu başkan odasından yardımcı odasına kadar her şeyin Dernek Genel Merkezinde düşünüldüğünün altını çizerken ‘’ Bursa’daki Giresunlular artık burada karar verecek, geleceklerini bu binada değerlendirecekler. Bundan böyle Hemşerilerimizin karşısında daha kurumsal yapıya sahip bir Giresunlular Derneği olacak’’ açıklamasında bulundu.

 

Fethiye Mahallesi Florya Sok.No17/A (Ata Bulvarı Fethiye Lambaları) Nilüfer/ Bursa adresinde yapılacak Dernek Genel Merkezimizin açılışına tüm hemşerilerimiz davetlidir.   

 

KASİYAD RESMİLEŞİYOR

 

20 Mayıs 2012 Pazar günü açılacak olan Bursa Giresunlular Derneği Genel Merkezi ile 2 yıl üzerine çalışılan ve geçen süre zarfında önemli derece bir güven ortamının ortaya çıktığı KASİYAD’ ın temeli resmi olarak atılıyor.

 

Bursa’da söz sahibi olmak adına kurulacak olan Karadeniz’li Sanayici, İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KASİYAD) için 300’e yakın kurucu kurul üyesi bulunduğu öğrenildi.

 

20 Mayıs 2012 günü KASİYAD’ ın da resmi olarak kurulacağını belirten Bursa Giresunlular Derneği başkanı Üzeyir Aktaş ‘’ Bursa’da bir lobi oluşturmamız gerekiyordu. Bizlerde bu eksikliği Sanayicimizle, İşadamlarımızla, Bürokratlarımızla ve yöneticilerimizle el ele verip gidermeye çalışacağız.’’

 

2 Yıllık geçen süre zarfında insanların bir birini tanımasına büyük etki ettiğini söyleyen Aktaş ‘’KASİYAD Sanayicilerimizin, İşadamlarımızın, Bürokratlarımızın ortak kararlar alacağı, ciddi yatırımlar yapacağı bir dernek haline gelecektir. Şuan da 300’e yakın Kurucu Kurul üyesi ile derneği resmileştiriyoruz. İlerleyen günlerde de projeler ile bu sütunlarda yerimizi alacağız’’ dedi 

 

Erdal Avcı / Giresun Havadis

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir