Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4689 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   01 Mart 2012 - 18:52

Bursa Giresunluların Vizyonu Şekilleniyor

Büyüt
Küçült
Bursa Giresunluların Vizyonu
Bursa'da Güzel şeyler oluyor.

Bursa Giresunlularının Vizyonu Şekilleniyor

Bursa'da Güzel şeyler oluyor. 

‘’2012 Yılı Bursa Giresunluları için’’ Milad olacak sloganı ile yola çıkan Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile büyük takdir topluyor. 

Bursa’ da yaşayan Giresunlu, Sanayici, İşadamları, Bürokratları ve Yöneticilerinin buluşma noktası olacak olan, 2011 Kocayayla şenliklerinde Kamuoyu ile paylaşılan KASYİD’ ın resmileşme sürecine büyük katkı yapması planlanan Bursa Giresunlular Derneği Genel Merkezi için tüm prosedürler tamamlandı. 

Bursa’ daki Giresunluların Vizyonunu temsil edecek olan Bursa Giresunlular Derneği Genel Merkezi 350 M2 kapasiteli, Nilüfer ilçesine bağlı Ata Bulvarı üzerinden bulunan modern bir mekana taşınmaya hazırlanıyor. 

Yeni binanın restorasyon çalışmaları ve gelecek hedefler hakkında kısa bir açıklamada bulunan Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş ‘’ Laf olsun diye değil gerçekçi bir yapılanma ile adım adım hedeflerimize doğru ilerlemenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Bursa’ da yaşayan Giresunlular ve derneğimiz uzun mesafeler kat etti. Artık Giresunluların önünü tıkamak isteyen Vesayetçi, bencil ve kincilere hiçbir hemşerimiz sağ olsun taviz vermiyor. Zaman her şeyin ilacıdır, zamanla yanlış yolda olanlar ve bölücülükten medet umanlar bir gün doğruyu bulacaklar. Yanlış yapanın yanına  kar kaldığı devirler artık geride kalmıştır.’’ dedi. 

Aktaş ayrıca güzel günlerin Bursa’ daki Giresunluları beklediğinin altını çizerken ‘’ Hemşerilerimize daha iyi hizmet vermek, Bursa’daki Giresunluların geleceğini şekillendirmek için yapmış olduğumuz yapılanma sonrası 30 gün içerisinde yeni Genel Merkezimize taşınacağız. Bu Merkezimiz aynı zamanda 2011 yılında temelini attığımız KASİYAD’ ın resmileşme sürecinin başlangıcını oluşturacaktır.’’ dedi.

    

Komisyonların  Çalışması Kurumsallığa Adım Adım Yaklaştırıyor 

Ayrıca Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu, komisyon halinde çalışmaya başlarken özellikle İstihdamdan Oluşturma, Finans, Kaynak Geliştirme, Teşkilatlandırma, Sosyal ve Kültür Faaliyetleri, Basın ve Halkla ilişkiler komisyonlarının yapmış olduğu faaliyetler Bursa’ da yaşayan hemşerilerimizi gururlandırmaya başladı. 

Giresunlular Tek Çatı Altında Toplanıyor 

Tüm bunların yanında Bursa ‘da kurulu bulunan 13 Giresun derneğinin bir araya gelerek oluşturduğu  ‘Bursa Giresunlular Lokali ‘ hemşerilerimizin uğrak yeri haline geldi. 

Resmi açılışı henüz yapılmamışken hemşerilerimizin buluşma noktası haline gelen Giresunlular Lokallerinin ilki resmi olarak Emek mahallesinde bu hafta açıldı. 

Emek lokalinin açılışının ardından ‘Giresunluların buluşma noktası’ sloganı ile Giresunluların yoğunlukla yaşadığı bölgelerin arasında yer alan Başaran, Yunus Emre, Bağlarbaşı mahallelerine aynı konsepte yerlerin açılacağı kararına varılırken, bu doğrultuda derneklere ulaşım daha da kolaylaşacak.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir