Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7625 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   17 Aralık 2013 - 12:08

Bursa Yağlıdereliler Kongresini Gerçekleştirdi

Büyüt
Küçült
Bursa Yağlıdereliler Kongresini
1997 yılında Bursa’da kurulan ilk Giresun ilçe derneği ünvanını elinde bulunduran Bursa Yağlıdereliler Kültür ve dayanışma derneği genel kurulunu gerçekleştirdi.

1997 yılında Bursa’da kurulan ilk Giresun ilçe derneği ünvanını elinde bulunduran Bursa Yağlıdereliler Kültür ve dayanışma derneği genel kurulunu gerçekleştirdi.

 

Derneğin Bursa Emek’de bulunan merkezinde gerçekleştirilen genel kurula üyelerin büyük çoğunluğu katılırken, derneğin eski başkanlarından Hacı Mehmet Kahyaoğlu oy birliği ile tekrar başkanlığa seçildi.

 

Katılımın ve heyecanın yüksek olduğu kongrede derneğin bu zaman kadar yapmış olduğu faaliyetler anlatılırken, derneğin borcunun bulunmaması ve dernek binasının derneğin kendi mülkiyeti olması ilginin fazla olmasının başlıca nedenleri arasında yer aldı.

 

 

Gerçekleştirilen kongrede tek listenin hazırlanması için dernek üyeleri  yoğun çaba sarf ederken Hacı Mehmet Kahyaoğlu başkanlığında hazırlanan tek liste üyelerin oy çokluğu ile kabul edildi.

 

 

İLLA BAŞKAN OLACAM DİYE BİR ŞEY YOK

 

Derneğin kuruluşundan bu güne içerisinde yer alan bir önceki dönemin başkanı Naci Özbay gazetemize yapmış olduğu açıklamada İlla başkan olacağım diye bir düşüncesinin olmadığını belirtirken “Yöneticilerimiz ile yapmış olduğu çalışmalar sonrasında  güzel bir mekana sahip olduk. Şuanda derneğimizin hiçbir kurum ve şahısa borcu bulunmuyor. Üyelerimizin talebi doğrultusunda bir liste hazırlayarak Mehmet bey nezhinde arkadaşlarımız ile beraber görevimizi Yağlıdere’lilere yakışır vaziyette sürdüreceğiz” dedi.

 

 

BİR OLMAK, DİRİ OLMATIR

 

Birlik ve beraberlik içerisinde oluşturulan yeni yönetimin başkanlığına seçilen Mehmet Kahyaoğlu’da birlik ve beraberlik içerisinde yönetilen derneklerin her zaman başarılı olacağını belirtirken “Bir önceki dönemde işlerimizin yoğunluğu nedeniyle görevimizi Naci bey’e devretmiştik. Oda arkadaşlarımız ile beraber bu işi sürdürdü. Şimdi ise bizlere tekrar ihtiyaç olduğunu düşündük ve bütün arkadaşlarımız ile ele ele verip bu görevi tekrardan üstlendik” dedi.

 

 

3 BAŞKAN ELE ELE

 

Derneğin kuruluşundan bu güne kadar daha önceden görev yapmış olan 3 dernek başkanın görev aldığı yeni yönetimde; Hacı Mehmet Kahyaoğlu başkanlık, Beşir Karadere başkan yardımcılığı ve Naci Özbay, Mehmet Kütük, Mehmet Yıldız ve Hami Demirel yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

 

Erdal Avcı / www.giresunhavadis.net

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir