Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7024 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   16 Aralık 2012 - 22:30

Bursa'dan Tireboluya Acı Haber

Büyüt
Küçült
Bursadan Tireboluya Acı
Bursa Giresunlular Derneği Genel Sekreteri Av.Ahmet Eren Memiç babasını kaybetti.

Bursa'dan Tireboluya Acı Haber

Bursa Giresunlular Derneği Genel Sekreteri Av.Ahmet Eren Memiç babasını kaybetti.


Tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde 15.12.2012 Cumartesi akşam saatlerinde vefat eden Fahrettin Memiç, Tirebolu’da Fahrettin Hoca diye tanılıyordu.

2004-2009 yılları arasında Tirebolu Belediyesinde meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı yapan 58 yaşındaki merhum Fahrettin Memiç için bugün Bursa Büyükşehir Belediyesinin Acemler yerleşkesinde bulunan Cenaze hizmetleri bürosunda tören düzenlendi.

Bursa’nn genç ve başarılı avukatlarından aynı zamanda Bursa Giresunlular Derneği Genel Sekreteri Av.Ahmet Eren Memiç’ in babası olan Emekli Matematik öğrenmeni Fahrettin Memiç için düzenlenen törene oldukça kalabalık bir topluluk katıldı.

Bugün öğle saatlerinde toprağa verilmek üzere Tirebolu ilçesine gönderilen Merhum Fahrettin Memiç’in 17.12.2012 Pazartesi günü Tirebolu ilçesinde bulunan Yeniköy mezarlığında öğle namazına müteakip defin edileceği öğrenildi.

İKİ CENAZE BİRDEN

Öte yandan Bursa’da bir dönem esnaflık yapan Mahmut Vıcıl ve Bünyamin Vıcıl’ın annesi Kadriye Vıcıl (82) ında Bursa’da vefat ettiği öğrenilirken, onun naaşınında yıkanma işlemlerinin ardından defin edilmek üzere Bursa’dan yolu çıktığı ve Tirebolu’nun Eymür köyüne gönderildiği öğrenildi.

Bu vesile ile Aydındere Haber olarak Hakkın rahmetine kavuşan merhum Fahretttin Memiç ve Merhuma Kadriye Vıcıl’a Allah’tan rahmet diler, Mütevazi kişiliği ve efendiliği ile tanıdığımız Av.Ahmet Eren Memiç başta olmak üzere Memiç ve Vıcıl ailelerine, tüm dostlarına başsağlığı dileklerimizi iletiriz.

 Erdal Avcı / Giresun Havadis




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir