Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3698 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   21 Kasım 2013 - 18:45

Cemil Karataş Yerel Basın İle Buluştu

Büyüt
Küçült
Cemil Karataş Yerel Basın İle
Bursa’nın Gemlik ilçesinde Ak Partiden Belediye başkan aday adaylığı dosyasını ilçe teşkilatına teslim eden Giresunlu hemşerimiz Cemil Karataş yerel basının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

CEMİL KARATAŞ YEREL BASIN İLE BULUŞTU

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Ak Partiden Belediye başkan aday adaylığı dosyasını ilçe teşkilatına teslim eden Giresunlu hemşerimiz Cemil Karataş yerel basının temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gemlik Baba Diyarı restoranda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantı gazeteciler ile sohbet havasında geçerken Karataş, Gemlik için neler yapmak istediklerini basın mensupları ile paylaştı.

NİÇİN SİYASET, NİÇİN AK PARTİ?

Mesleği itibariyla topluma hizmeti bir ideal edindiğini açıklayan Ak Parti Gemlik Aday Adayı Cemil Karataş  “ Emeklilik sürecimde ideallerim doğrultusunda siyasi alanın daha verimli olacağı kanaatini taşıyorum. Sivil toplum örgütlerinde beraber görev yaptığım arkadaşlarımın ,meslektaşlarımın ve aktif siyaset yapan dostlarımın teşvik ve destekleriyle  siyasi anlayışım güçlendi. 2010 yılında Ak Parti' de siyaset yapmaya karar verdim. Gençliğimden beri taşıdığım ideal ve düşüncelerimin hayat bulduğu; şehrime , ülkeme ve dünya insanına hizmet üreten Ak Parti kervanında yürümek benim için onurdur” dedi.

 GEMLİĞİN SORUNLARINI YAKINDAN BİLİYORUM

Eğitim camiası başta olmak üzere çeşitli Sivil toplum kuruluşlarının arasından aktif olarak görev alıp yaklaşık 30 yıldır ikamet ettiği Gemlik’in sorunlarını yakından bildiğini söyleyen Karataş “İlçemin sorunlarını yakından biliyor bunların nasıl çözümleneceği konusunda yılların birikimine sahibim. Hayalimizdeki Gemlik'i kuracağımız ekiple şekillendireceğime inanıyorum. Bu bir hizmet yarışıdır, bu yarışta ben de varım. Bu şehir için daha fazla hizmet vermeye talibim” dedi.

 NELER YAPACAĞIZ?

Şehrin önemli projelere ihtiyacı olduğunu belirten Cemil Karataş “Şehrin depremselliğinden dolayı sağlam zeminlerin olduğu yerleri imara açılması için gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Deniz ve deniz ürünlerini Gemlik halkı için daha verimli hale getirme çalışması yapılacaktır. Üniversiteler ve Ticaret Bakanlığı ile yapılacak işbirliği ile zeytin ve zeytinyağı şehir için daha kazançlı hale getirilecektir. Şehrin sorunları STK'lar ve Gemlik halkı ile Belediyede ayda bir düzenlenen halk günleri ile sorgulanacak ve çözüm üretilecektir. İlçemizde spor, kültür, sanat etkinlikleri artırılacak ve bu alanda ki sosyal projeler desteklenecek. Başarılı bir başkanlık sürecinin , başarılı bürokratların ve meclis üyelerinin destekleriyle gerçekleşebileceği  gerçektir. Bu gücün oluşması için elimden gelen katkıyı sunacağım. Gemlik kaplıcalarının Bursa valiliğinin kaplıca suları ile ilgili projelerine katılması yönünde gayret edeceğiz. Üniversite'nin şehrimiz için artı bir değer olduğunun ve ekonomik katkı sağladığının bilincindeyiz. Gerek öğretim üyelerimizin, gerekse öğrencilerimizin şehrimizde rahat edebilmeleri için yeterli imkanlar oluşturulacaktır. Ak partinin sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde uyguladığı ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesi ile ilgili projeleri azamai şekilde uygulama gayreti içinde olacağız. Üstlendiğim görevlerde güvenenleri mahçup etmedim, etmeyeceğim.

Destekleriniz bize güç katacaktır. Beraber yaşadığımız bu şehri beraber yönetelim.”

CEMİL KARATAŞ KİMDİR?

1959, Giresun doğumluyum. ilk, orta ve lise tahsilimi Giresun'da tamamladım. 1982 Konya Selçuk Üniversite'si İlahiyat Fakültesi mezunuyum. 1983 yılında Gemlik' e öğretmen olarak atandım.  27 yıllık meslek hayatım içerisinde çeşitli okullarda öğretmen ve idareci olarak görev yaptım. 2010 yılında son görev yerim olan Gemlik Öğretmenevi müdürlüğünden emekliye ayrıldım. 1990 yılından beri sivil toplum  örgütlerinde yöneticiliklerim oldu. 2010 yılında kurduğumuz Gemlik Çotanak Spor'un 2 yıl boyunca kurucu başkanlığını üstlendim. Bu arada çeşitli yerel gazete ve dergilerde köşe yazarlığı yaptım.

Erdal Avcı / Bursa

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir