Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3530 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2012 - 18:54

Cinel, Bursa'da Gönülleri Fethetti

Büyüt
Küçült
Cinel, Bursada Gönülleri
Geçtiğimiz hafta Yeşilgiresun Belediyespor'un kafile başkanlığı görevi ile Bursa'ya giden Giresun Belediye başkan yardımcısı Ömer Cinel, Bursa'daki hemşerilerimizin gönlünü fethetti.

Cinel, Bursa’da Gönülleri Fethetti

 

Geçtiğimiz hafta Yeşilgiresun Belediyespor'un kafile başkanlığı görevi ile Bursa'ya giden Giresun Belediye başkan yardımcısı Ömer Cinel, Bursa'daki hemşerilerimizin gönlünü fethetti.

 

  

Ömer Cinel, Bursa’da Gönülleri Fethetti

 

Geçtiğimiz hafta Yeşilgiresun Belediyespor’un kafile başkanlığı görevi ile Bursa’ya giden Giresun Belediye başkan yardımcısı Ömer Cinel, Bursa’daki hemşerilerimizin gönlünü fethetti.

 

Giresun Kültürüne, gençlerine ve sosyal projelere sağladığı katkılar ile Giresun Belediyesi’nin sevilen simalarından olan Cinel’in halka karşı gösterdiği sevgi ve saygısı onun yolunun açıklığını gösteriyor.

 

Maçları takip eden, izlemeye gelen her hemşerimiz ile tek tek yakından ilgilenen Cinel’in bu hareketi Bursa’daki hemşerilerimiz tarafından büyük takdir edilirken, hemşerilerimiz Cinel ve ekibini Bursa’da ağırlamaktan duymuş oldukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Bursa’nın Tarihi Mekanlarında İnceleme

 

Maç programının olmadığı günlerde boş durmayıp “Bursa’nın gelişmişliğinden Giresun’a neler kazandırabiliriz” düşüncesi ile incelemelerde bulunan Giresun Belediye Başkan yardımcısı Ömer Cinel, tarihi Hünkar Köşkü’nde incelemelerde bulundu.

 

Bursa’nın tarihine ışık tutan mekanların başında yer alan, Sultan Abdülmecit Han döneminde yüzlerce usta getirtilerek 19 günde inşa edilen ve Atatürk’ün sık sık ziyaret ettiği bu köşkün havasını Bursalıların da soluması için açılan, 160 yıllık geçmişiyle tarihe tanıklık eden Hünkar Köşkü’ndeki eserleri görünce şaşkınlığını gizlemeyen Cinel, “Üzerinden bu kadar yıl geçmesine rağmen, çoğu eser orijinal değerini yitirmemiş. Önümüzdeki günlerde faaliyete geçireceğimiz ‘Giresun Adası ve Zamanda Yolculuk Turizmi Projesi’ ile de buraya ziyarete gelen turiste yakın bir sayıyı da Giresun’da biz de ağırlarız” dedi.

 

Erdal Avcı / Giresun Havadis






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir