Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8039 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   15 Kasım 2013 - 19:09

Demiray; Sultangazi Daha Fazla Hizmet Alacak

Büyüt
Küçült
Demiray Sultangazi Daha Fazla Hizmet
Bugünkü konuğumuz Sultangazi Belediye Meclis Üyesi aday adayı Ahmet Demiray….

DEMİRAY’IN SLOGANI ;

“SULTANGAZİ DAHA FAZLA HİZMET ALACAK

Bugünkü konuğumuz Sultangazi Belediye Meclis Üyesi aday adayı Ahmet Demiray….

1964 yılında Bulancak’ta doğdu..İlk, Orta ve Lise eğitimini Giresun’da gördü..

İş hayatı; Giresun’da 10 yıl KÖYKOBİR’de çalıştı.  İstanbul’u ve Trakya’yı bu yıllarda tanıdı..Doğduğu değil, doyduğu yerlere hizmet için kolları sıvadı..Önemli kurumlarda ve etkinliklerde görev aldı.Kendisine güvenenleri mahcup etmedi, öne çıktı..

2000 yılında İstanbul’a göç etti. Bahat Sağlık  Grubu Sultangazi Hospital’da İdari yöneticisi  olarak çalışmaya başladı..Evli ve 2 erkek çocuk babası..

Sultangazi Belediye Meclis Üyesi aday adayı olan Ahmet Demiray ile gazetemiz adına özel söyleşimiz oldu.

Dernekçilik Geçmişini sorduk; Çeşitli STK’da görev aldı..GİRDEF’in kurucu yöneticilerinden olan Demiray, daha sonra kurulan Giresun STK Federasyonu Yönetiminde görev aldı.Sultangazi Giresunlular derneği kurucusu ve Halen Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanlığını yürütmektedir….

Siyasi Geçmişini anlattı; 2008 yılında Ak Parti ile siyasete girdi..İlk olarak mahalle teşkilatında görev aldı..Daha sonra iki dönemdir Sultangazi Ak Parti ilçe Yönetim Kurulu Asil Üyeliği yaptı..Mahalli seçimler nedeniyle bu görevinden istifa eden Ahmet Demiray, yine Sultangazi Ak Parti belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı müracaatı yaptı..

Gerek STK ve gerekse halk ve hemşehrileri onu daha aktif görevlerde görmek istedi. Bu istekler, Belediye Meclis Üyeliği müracaatına vesile oldu..

Hedefini sorduk; “İnsanlara yardımcı olmayı seviyorum. Çevremdeki beni tanıyan insanlar bilir..Bu benim doğal yapımda var. Partimde aldığım görevlerde hep halk arasında oldum..Dert dinleyen, dertlerine ortak olup çare bulma noktasında yardımcı olmaya çalıştım. Daha verimli olmak için, aktif bir siyaset içinde olmak istedim. Büyüklerim uygun görürse, verilen görevi en üst seviyede yapacağımı biliyorum..”

Neler yapıyorsunuz ? “Ak Parti döneminde ilçe olan Sultangazi, çok önemli atılımlar yaptı. Sürekli gelişti, üzerine koydu…Eksikleri tabi ki var…Bunları nasıl giderileceğini biliyoruz. İlçemizdeki STK larla ile sürekli beraberiz, iç içeyiz..Sürekli proje üretiyoruz..Tabi ki çok çalışıyoruz..”

Seçilebilecek sıraya girebilecek misiniz? “Şu an Sultangazi’de bayağı meclis üyeliği aday adayı var. Hepsine saygı duyuyorum..Ortada bir yarış var.Son derece centilmence bir yarış..Herkesin bu yarışa saygı göstermesi lazım..Arkadaşlarımın hepsi düzgün insanlar..Onlara da buradan sizin aracılığını ile başarılar diliyorum..Geriye dönüp baktığımda, iyi bir sıralama bekliyorum..”

Göreve geldiğinizde Sultangazi sizin ile ne kazanacak? Aday adayı süreci işlediği için vaatte bulunamıyorum. Geçmişte neler yapmışsam, çok daha iyilerini yapacağımı söyleyebilirim..Sultangazi insanı bizlerle daha fazla hizmet alacak..STK lar ile iç içe beraber, Sultangazili vatandaşlar ile birlikte, esnafıyla birlikte ürettiğimiz projelerlerin de birlikte hayata geçmesi için bizlerden ne isteniyorsa yaparız..Herkese saygılarımı sunarım..”

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir