Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3081 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   03 Mayıs 2013 - 11:59

Demircan’dan Giresunlulara selam var

Büyüt
Küçült
Demircan’dan Giresunlulara selam
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Giresunluların Taksim’de gerçekleştirdiği Büyük Taksim Buluşması’na ev sahibi sıfatı ile katılarak büyük takdir topladı.

Demircan’dan Giresunlulara selam var

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Giresunluların Taksim’de gerçekleştirdiği Büyük Taksim Buluşması’na ev sahibi sıfatı ile katılarak büyük takdir topladı.

İlhan Çabukol/Boğaziçi Gündem

7. Feshane Giresun Günleri öncesinde Giresunluların gerçekleştirdiği Büyük Taksim Buluşması’nda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan; “Giresunlu hemşerilerimiz kabuğunu kırarak Taksim Meydanı’ndan Türkiye’ye, Dünya’ya kültürlerini tanıtırlarken dönüşme iradesini iyi göstermek istiyorlar” dedi.

Giresun Federasyonu’nun binlerce Giresunlunun katıldığı Büyük Taksim Yürüyüşü’ne ev sahibi sıfatıyla katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptığı konuşmada “tüm Beyoğlulular adına hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi.

Giresunluların yaptığı bu organizasyonu gönülden alkışlıyorum diyen Demircan sözlerine şöyle devam etti. “Beyoğlu, Taksim, İstanbul’un ve tüm Anadolu’nun aynasıdır. Anadolu’da Ülkemizde bulunan tüm kültürler kendilerini Beyoğlu’nda göstermek ister. Giresunlu hemşerilerimizde kabuğunu kırarak Taksim Meydanı’ndan Türkiye’ye, Dünya’ya, kültürlerini tanıtırlarken dönüşme iradesini iyi göstermek istiyor. Bu potansiyeli bu gün burada hep beraber görüyoruz ve hissediyoruz.”

Anadolu aslanlarından biri olan Giresun’umuz kabuğunu burada kırıyor. Bu anlamda bu günkü organizasyon için emeği geçenlere teşekkür ediyorum diyen Ahmet Misbah Demircan “Giresunlu hemşerilerimiz bize Beyoğlu’nda, İstiklal Caddesi’nde güzel bir gün yaşattılar. Ellerine kollarına sağlık. Buradan tüm Giresunlu kardeşlerime selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.

www.bogazicigundem.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir