Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3206 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2013 - 18:49

Doymuşlular Genel Kurul Yaptı

Büyüt
Küçült
Doymuşlular Genel Kurul
Merkezi İstanbul Çubuklu ’da bulunan Doğankent İlçesi Doymuş Köyü Kültür, Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, Olağan Genel Kurul Toplantısı yaptı.

DOYMUŞLULAR GENEL KURUL YAPTI.

Merkezi İstanbul Çubuklu ’da bulunan Doğankent İlçesi Doymuş Köyü Kültür, Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, Olağan Genel Kurul Toplantısı yaptı.

Genel Kurul Toplantısı, 29 Aralık Pazar günü Beykoz Rüzgarlıbahçe’de bulunan Beykozlu Giresunlular Derneği’nin genel merkezinde yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan eski dernek başkanlarından Mehmet Akbulut, divan başkanlığı için Doğankent ÇEVDER Başkanı Ömer Türk, Kurtuluş Şahin ve Halis Kabadayı’yı önerdi.

Divan başkanlığı yönetime talip olanların listelerini divan başkanlığına verilmesini istedi. Mevcut başkan Tahsin Kabadayı’nın tek listesinin sunulduğu genel kurulda, dernek üyeleri,  yeni yönetimini oybirliği ile kabul seçti.

Kabadayı’nın güven tazelediği genel kurulda yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akbulut, Bahri Aydın, Nuray Kabadayı ve Zeki Şahin’den oluştu.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan merkezi İstanbul Beykoz İlçesi Çubuklu Mahallesinde bulunan Doğankent ÇEVDER Başkanı Ömer Türk, dernek seçimlerinde genellikle liste sıkıntısı yaşandığını burada böyle bir sıkıntı yaşanmamasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. 

Türk, “Ben Doymuş Köyü Derneğinde üyeyim. Doğankent ve Çevre Köyleri Derneğimizde Başkanlık görevini yürütüyorum. Aynı zamanda Beykozlu Giresunlar Derneği’nde de Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyorum. Bu kapsamda Doymuşlu hemşehrilerimi her yerde yanımda görmeyi umut ediyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Tahsin Kabadayı’da yaptığı konuşmada başkanlığı boyunca kendisine destek veren köylülerine ve işadamlarına teşekkür etti. Birçok hemşehrisinin kendilerini geri çevirmeyerek yaptıkları çalışmalara katılım gösterdiğini ve işadamlarının sponsor olduklarını söyledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir