Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6737 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2012 - 18:57

Erdal Karahasan Durmak Bilmiyor

Büyüt
Küçült
Erdal Karahasan Durmak
Genç yaşına rağmen yaptığı yardımlarla Yalova'nın Robin Hood'u olarak bilinen Aydındere' li Erdal Karahasan, Ramazan ayına özel bir kampanya başlattığını duyurdu..

Genç yaşına rağmen yaptığı yardımlarla Yalova'nın Robin Hood'u olarak bilinen Aydındere' li Erdal Karahasan, Ramazan ayına özel bir kampanya başlattığını duyurdu..

 

Ramazan yardım kampanyasını muhtarlıklar aracılığı ile yapacağını belirten Karahasan, “Muhtarlıklara yaptığımız çağrıda; her muhtarlık için 5 isim listesi isteniyor. Yapacağımız yardım çalışmalarını muhtarlıkların bildirdiği ailelere incelendikten sonra yardım yapılacak. 17 Temmuz’a kadar her muhtarlıktan 5 aile ismi kabul edeceğiz. Bize destek vermek ve yardım isteyen ailelere telefonlardan ulaşabilir. Yaptığımız her yardım kampanyasında desteklerini esirgemeyen Yalova halkına teşekkür ederim” diye konuştu.

Aile desteği..

Karahasan, “Bilindiği gibi 20 Temmuz tarihi Mübarek Ramazan ayının başlangıcıdır. Daha önce de askere gittiğimden yardım işlerine 1.5 yıl ara vermem gerekti. Bundan dolayı tekrar çalışmalarıma Özgür Karagöz’ü de katarak devam ettim. Her yaptığım kampanyada beni tanıyan bilen, çalışmalarımı takip eden insanlar desteklerini esirgemiyor. Yaptığım çalışmaların geçici olduğunu düşünen bazı insanlar daha sonraki yaptığım çalışmanın devamlarını gördükten sonra şaşırdıklarını belirttiler. Bu çalışmalarımın geçici olmamasının sebebi ailemin bana her zaman insani yardımlarda desteklerini sürdürmekten kaynaklanmaktadır. Ailem yaptığım çalışmaların çok doğru olduğunu ve insanları mutlu etmenin güzel olduğunu her zaman bana hatırlatıyor” dedi.

Sırada üniversite var..

“Ve askerden sonra artık sırada üniversite var” diyen genç yardımsever, şu şekilde devam etti: “Bu sene sınavlara hazırlandım ve sınav sonucunda hedefim olan okula gideceğimi düşünüyorum. Üniversite tercihleri Temmuz 26’da başlayacak. Temmuz’un 20’sinden Ramazan bayramına kadar başlangıcı 17 Temmuz olmak üzere bütün muhtaç fakir ailelere erzak yardımı yapacağız.”

Yalova emin ellerde..

Karahasan bu zamana kadar yaptığı çalışmaların ona çok şey kattığını belirtirken, üniversiteyi nerede okursa orada da bu çalışmalarına devam edeceğini ifade ederek, son olarak şunları söyledi: “Yalova için gözüm arkada kalmayacak. Çünkü önceden tek başıma sürdürdüğüm çalışmalara Özgür Karagöz’ü katarak devam ettim. Yalova’da bundan sonraki çalışmaları Özgür Karagöz devam ettirecek. Bize destek vermek isteyen ve bizden yardım isteyen aileler bize bu numaralardan ulaşabilir.

 

Erdal Karasan 0535 044 83 46.

 Özgür Karagöz 05323227872.

 Yalova Haberci Gazetesi







Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir