Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3715 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   27 Şubat 2013 - 18:44

Eynesil Köseli Derneği Kongresini Yaptı.

Büyüt
Küçült
Eynesil Köseli Derneği Kongresini
İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da kurulu bulunan, Giresun Eynesil Köseli Derneği Kongresini yaparak yeni başkanını seçti.

Eynesil Köseli Derneği Kongresini Yaptı.

İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da kurulu bulunan, Giresun Eynesil Köseli Derneği Kongresini yaparak yeni başkanını seçti.

Giresun Eynesilliler Kongrede Buluştu.

İstanbul Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde kurulu bulunan, Giresun Eynesil Köseli Derneği Kongresini 2. Olağan Kongresini yaptı. Kongreye Eynesil Dernekler Federasyonu Başkanı Ayhan Arslan, Yıldıztabya Muhtarı İsmail Korkmaz, Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Başkanı Mehmet Hayta, Giresun Medya Platform Başkanı Ali Şükrü Kara, Dereköy dernek Bşk. Nizamettin Mican, İsaklı Köyü Dernek Bşk. Güngör Bodur, BBP İl Yöneticisi Salim Mican, dernek yöneticileri ve üyeler katıldılar.

Kongre sonrasında Hüseyin Karadağ görevi İbrahim Karaman’a devretti.

Derneğin kongresinde bir konuşma yapan eski başkan Hüseyin Karadağ “Derneğimizi 2008 yılında kurduk. Sosyal anlamda ilçemiz ve köyümüz adına önemli çalışmalar yaptık. Dernek merkezimizde verdiğimiz eğitimlerde Giresunlular dışında, Yıldıztabyalı çocuklara da kurs verdik. İşlerim dolayısı ile artık görevi devretme zamanım geldi. Bugüne kadar derneğimize destek olan herkese teşekkür ediyor, yeni yönetim ve başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanlığa yeni seçilen İbrahim Karaman ise “Eski başkanımız derneğin çıtasını epey yükseltmiş. Bizden de aynı başarılar mutlaka beklenecektir. İnşallah sizlerin yardımı ve desteği ile derneğimizdeki çalışmaları devam ettireceğiz.” Şeklinde konuştu.

Kongre sonrasında yeni yönetim listesi şöyle oluştu:

      Asil Yönetim Listesi

İbrahim KaramanMehmet ÇalıkAhmet ÖzkanFatih AkdenizFahri ÇobanRaşit DalmanŞahin Bitiş

 

Yedek Yönetim

Doğan ÖzkanHasan çalıkMustafa HıdırMustafa KaradenizAhmet ÜlperAbdullah AkdenizAhmet İncekara

 

Denetleme Kurulu

Mustafa BitişMustafa KaramanHüseyin Çal

 

Denetleme Yedek

Hasan ÇalıkNaci BitişHasbi Dalman

www.giresunlular.com





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir