Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3415 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2013 - 18:44

Federasyon, Giresun Günleri coşkusunu Vali ile paylaştı

Büyüt
Küçült
Federasyon, Giresun Günleri coşkusunu Vali ile
Yaklaşan 7. Giresun Günleri organizasyonunun heyecan ve coşkusu iyiden iyiye hissedilmeye başladı. Giresun Federasyonu bu kez Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'i konuk ederek, Giresun Günleri gündemini konuştu.

Yaklaşan 7. Giresun Günleri organizasyonunun heyecan ve coşkusu iyiden iyiye hissedilmeye başladı. Giresun Federasyonu bu kez Giresun Valisi Dursun Ali Şahin’i konuk ederek, Giresun Günleri gündemini konuştu.

Giresun Federasyonu Giresun Günleri organizasyonunu tanıtmak için yaptığı çalışmalar kapsamında Vali Dursun Ali Şahin’i Giresun Federasyonu merkezinde konuk etti.

Gündeme dair gelişmeleri konuşmak ve fikir alışverişi amacıyla düzenlenen toplantı, Giresun Federasyonu yönetim Kurulu üyeleri ve Giresun Vakfı Başkanı başta olmak üzere, 100’e yakın il, ilçe ve köy derneği temsilcisinin yoğun katılım ve ilgisiyle gerçekleşti. Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, toplantının Giresun’a dair her şeyin konuşulup gözden geçirileceği ve önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan 7. Giresun Günleri, Taksim Yürüyüşü ve 5. Osman Ağa& Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Futbol Turnuvasının finalinin hemşerilerimize duyurulması amacıyla düzenlendiğini ifade etti.

“Himayelerinden dolayı Sayın Valimize müteşekkiriz”

Basının ilgisinin çok önemli olduğunu ve bu ilgiyi sağlamanın da iyi bir tanıtımdan geçtiğini vurgulayan Turan, artık bir marka olan Giresun Günleri’nin İstanbul’da yapılmasının tanıtım çalışmaları açısından önemine değindi. İstanbul’un bir dünya merkezi olduğunu kaydeden Turan, “İstanbul kendi başına bir cazibe merkezi. Burada yapılan organizasyonlar, ilgi çektiği için Giresun’u buradan dünyaya tanıtıyoruz.”  diye konuştu.

Turan, “Giresun Günleri ilk günden beri Giresun Valiliğimizin himayelerinde gerçekleşti. Bundan önce şehrimiz için çalışan bütün valilerimize de, Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin’e de himayelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim çalışmalarımızı  Giresun kaymakamlıkları ve belediyelerine duyurmak için çalışmaktalar.”  dedi.

“Hatip muhatabından ilham alır”

Turan’dan sonra söz alan Vali Dursun Ali Şahin, esprili ve samimi üslubuyla dikkat çekti. “Hatip muhatabından ilham alır.” diyen Vali Şahin, “Şu anda sizlerin buradaki heyecanını  çok yakından hissediyorum. Benim heyecan ve coşkum, sizlerin hislerinizin bir yansımasıdır. Giresun için İstanbul’da çalışan sizleri görünce gerçekten hayranlık duydum. Heyecan ve şevk işin yarısıdır. Giresun’la ilgili meselelerin çözülmesinde ve Giresun’un daha da müreffeh bir vilayet olmasında sizlerin bu heyecan ve şevki çok önemli.” diye konuştu.

Giresun Günleri etkinliğinin çok güzel bir etkinlik olduğunu vurgulayan Vali Şahin, Federasyon Başkanı Hasan Turan başta olmak üzere, ekibini ve katkı sağlayan bütün STK’ları  bu başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. 

Federasyon merkezini çok beğendiğini ifade eden Vali Şahin, Giresun Günleri’nde bulunmaktan da çok büyük mutluluk duyacağını söyledi. Geçen yıl katılamadığı Taksim yürüyüşüne bu yıl katılacağı için çok mutlu olduğunu söyleyen Şahin, “O heyecanı sizlerle birlikte yaşayacağım. Eminim ki çok güzel olacak.” dedi.

Yoğun bir ilgiyle dinlenen Vali Şahin daha sonra Giresun’la ilgili soruları cevaplandırarak, çöp sorunu, havaalanı ve teleferik de dahil olmak üzere çok çeşitli konu ve projeler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Dinleyicilerin büyük bir dikkatle dinlediği ve çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduğu Vali Şahin, Giresunlulara "Siz de Sayın Başbakanımızı dinleyin, çocuk sayısını artırın." tavsiyesinde bulundu.

haber: Zeynep Yıldız





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir