Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8433 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   15 Şubat 2012 - 20:32

Fransa Giresunlular Derneği'nden Dev Organizasyon

Büyüt
Küçült
Fransa Giresunlular Derneğinden Dev
Başkanlığını Halil Ceylan'ın yaptığı Fransa Giresunlular Derneği, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun katkı ve katılımlarıyla, Giresun Zihinsel Engelli Çocuklar yararına gece düzenliyor.

Fransa Giresunlular Derneği’nden Dev Organizasyon

Başkanlığını Halil Ceylan'ın yaptığı Fransa Giresunlular Derneği, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun katkı ve katılımlarıyla, Giresun Zihinsel Engelli Çocuklar yararına gece düzenliyor.

Fransa Giresunlular Derneği, Engelliler İçin Bir Araya Geliyor

Fransa’ da faaliyetlerini sürdüren Fransa Giresunlular Derneği muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

2001 yılında kurulan Fransa Giresunlular Derneği, sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürürken, çevresindeki olaylara da sessiz kalmayarak Giresun Zihinsel ve Engelli Çocuklar yararına yardım gecesi düzenliyor.

Sunuculuğunu usta yorumcu Musa Ada’nın yapacağı, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun tam destek verdiği, kendisinin ve Giresun’ dan çok sayıda bürokratın katılacağı gece 10 Mart 2012 Cumartesi günü saat 18:00’de Fransa’nın Bischwiller kentinde yapılacak.

Başkanlığını Halil Ceylan’ın yaptığı Fransa Giresunlular Derneği yapmış olduğu bu sosyal proje ile büyük kesim tarafından takdir edildi.

10 Mart’ta yapılacak gece için tüm hemşerilerimize açık davette bulunan Ceylan, “2005 yılında Fransa’da yapılan gece ile Giresun Özürlüler okuluna 5000 Euro aktarıldı, 2006 yılında yapılan gecede ise 3000 Euro hibe edilmiştir. Şimdi ise hedefimiz bu rakamları daha da yükseltip bu gece ile Giresun Özürlüler okuluna büyük destek sağlamaktır’’ dedi.

Ceylan açıklamasının devamında, “Fransa’da yaşayan bütün Giresunluları bir araya getirerek yardımlaşmayı arttırmak ve Giresun’da ya da Fransa’da ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak, derneğimiz hedefleri arasındadır. Hedeflerimize kısa sürede ulaşmak, engelleri ortadan kaldırmak için bütün hemşerilerimden bu geceye önem ve katılmalarını önemle rica ediyorum” dedi.

Öte yandan bölgemizin güçlü sesleri Tuncay Uzun, Elifçe, Ankaralı Ayşe Dinçer, Ali Ayaz ve Grup Pınar’ın sahne alacağı yemekli gecenin davetiyeleri 30 €’dan satışa çıkarıldı.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için derneğin yönetim kurulu üyelerine aşağıdaki telefon numaralarından ulaşabilirsiniz:

İsa Okumuş: 06 49 42 64 81

Halit Küçan: 06 37 10 43 44

Uğur Okumuş: 06 83 71 20 45

Cevat Kurt: 06 16 15 34 94

Haber: Erdal Avcı / Giresun Havadis



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir