Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5186 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   06 Kasım 2013 - 12:11

Gemlik Giresunluların Acı Günü

Büyüt
Küçült
Gemlik Giresunluların Acı
Gemlik'te meydana gelen iş kazasında Gemlik Giresunlular Derneği başkanı Hasan Okumuş'un amcaoğlu, Giresunlu hemşerimiz Hasan Okumuş hayatını kaybetti.

Gemlik’te meydana gelen iş kazasında Giresunlu hemşerimiz Hasan Okumuş hayatını kaybetti.

Bursa'nın Gemlik İlçesi'ndeki bir fabrika sahasında, iş makinesi ile binanın duvarı arasında sıkışan işçi 34 yaşındaki Hasan Okumuş yaşamını yitirdi.

Gemlik'teki bir fabrika sahasında yapımı devam eden inşaattaki taşeron şirkette çalışan Hasan Okumuş, iş makinesinin geri manevrası sırasında bina duvarı ile makine arasında sıkıştı. Çevredeki arkadaşları tarafından ağır yaralı halde Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Okumuş, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenaze Töreninde Aşırı Kalabalık

Gemlik’te, Borusan Fabrikası’nda meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden Hasan Okumuş(34)’un cenazesine kalabalık bir topluluk katılırken, sevenleri Okumuş ailesini acı gününde yalnız bırakmadı.

Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Hasan Okumuş’un yeğeni olan Hasan Okumuş’un cenazesinde yakınları gözyaşlarını tutamadı. Borçelik Genel Müdür Yardımcısı Okan Aydıngül ve muhasebe müdürü Zafer Ergun’un yanı sıra, Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, CHP Gemlik İlçe Başkanı Uğur Sertaslan gibi siyasiler ile daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mesai arkadaşları katıldılar.

Merhumun cenazesi öğle namazını müteakip Altıntaş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, ilçe mezarlığında defnedildi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir