Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3866 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   18 Kasım 2013 - 18:59

Gemlik' te Giresun Rüzgarı Esti

Büyüt
Küçült
Gemlik te Giresun Rüzgarı
Gemlik Giresunlular Derneği tarafından her yıl düzenlenen birlik ve dayanışma gecesi Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

GEMLİK’DE GİRESUN RÜZGARI ESTİ

 

Gemlik Giresunlular Derneği tarafından her yıl düzenlenen birlik ve dayanışma gecesi Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

 

Gemlik Giresunlular Derneği, GİRSİAD A.Ş., Gemlik Çotanakspor Kulübü ve Bursa Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin tam destek verdiği birlik ve beraberlik gecesinde Giresunluların bu denli kenetlenmesi şehirde büyük ses getirdi.

 

Gemlik Giresunlular Derneği folklor ekibinin göstermiş olduğu performans katılımcılardan büyük alkış alırken, Giresunlular güzel bir birliktelik örneği sergilediler.

 

 

BİRİZ, BERABERİZ GEMLİK’İZ

 

Gemlik Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Hasan Okumuş’un yapmış olduğu açılış konuşması ile başlayan programda önemli mesajlar verilirken gecenin sloganı “Biriz, beraberiz, Gemlik’iz” katılımcılardan büyük alkış aldı.

 

 

Gemlik Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Hasan Okumuş, Birlik ve beraberliklerini simgeleyen bu geceye katkılarını ve desteklerini esirgemeyen bütün hemşerilerine teşekkür ederken “Giresun’dan, Bursa’dan, İstanbul’dan ve çevre illerden  davetlerimizi kırmayıp aramıza katılan herkese  huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Yörelerimiz kökenimiz farklı olsa da, biz hep birlikte Gemlik’iz. Bu kardeşlik tablosu Gemlik’de asla bozulmayacak. Biriz beraberiz, hepimiz Gemlik’iz'' dedi.

 

 

SALON’DA YER KALMAYINCA DAVETLİLER SALON DIŞINDA AĞIRLANDI

 

Gemlik’in Sosyal ve Kültürel etkinliklerin düzenlendiği en büyük mekanların arasında yer alan Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Giresunluların yoğun ilgi gösterdiği gözlerden kaçmazken, saat 19:00’dan sonra salona gelenler kendilerine içeride yer bulamayınca geceyi dışarıya kurulan dev erkandan takip etmek zorunda kaldılar.

 

SİYASİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Yerel seçimler öncesi gerçekleştirilen bu etkinliğe siyasilerin ilgisi büyük olurken, Gemlik’de yer alan diğer hemşeri derneklerinin başkan ve yöneticilerinin neredeyse tamamın bu birlik gecesine katılması Giresunluların kamuoyundaki saygınlığını gözler önüne serdi.

 

 

Geceye AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Ak Parti 22. Dönem Bursa Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, CHP İl Başkanı Metin Çelik, MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Bursa Büyükşehir Belediyesi başkanvekili Muzaffer Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Osman Durdu, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Ak Parti Yıldırım ilçe başkan yardımcısı Yücel Can, Ak Parti Osmangazi yönetim kurulu üyesi Mustafa Ateş, Ak Parti Gemlik belediye başkan aday adayları Enver Şahin, Selim Yavuz, Cemil Karataş ve Aydın Bayraktar, CHP Gemlik belediye başkan aday adayları Atay Güngör ve Kemal Aslan, MHP Gemlik belediye başkan adayı Adnan Bıyıklı, Saadet Partisi Gemlik belediye başkan adayı Sedat Özmen, Bursa Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Üzeyir Aktaş, Bursa Giresun Tirebolu ve Güceliler derneği başkanı Metin Güneş, Bursa Giresun Espiyeliler derneği başkanı Mustafa Çubukçu, Bursa Giresun Yağlıdereliler derneği başkanı Naci Özbay, Bursa’da yer alan Giresunlu köy dernek başkanları, siyasi partilerin ilçe teşkilatları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri tam kadro yer aldı.

    

GEMLİK’TE YOK SAYILMAYIZ, YOKTA SAYMAYIZ

 

Yaklaşık 18.000 seçmeni ile Gemlik’de kilit noktada yer alan Giresunlular gece boyunca önemli mesajlar verirken, gelenekselleştirilen bu etkinliğin her yıl aynı coşkuyla devam etmesi temennisinde bulundular. Gecenin ortak sloganı ise “Biz Giresunlular olarak Gemlik’te yok sayılmayız, yokta saymayız” oldu.

 

 

GİRESUN KARŞILAMASINA DOYDULAR

 

Gecenin konuşma kısmı sona erdikten sonra sahne alan Sanatçı Erdal Güvendi, Güzel Esma, Bayram Dalsız, Kazım Çakır, Yusuf Tepe, Yüksel Çakmak sevilen şarkı ve türküleri söylerken davetliler doyasıya Giresun Karşılamasının tadını çıkardılar.

www.giresunhavadis.net 


         


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir