Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3115 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   15 Nisan 2013 - 18:49

Giresun Federasyonu Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti

Büyüt
Küçült
Giresun Federasyonu Beyoğlu Belediyesini ziyaret
Giresun Federasyonu durmaksızın çalışmaya devam ediyor

Giresun Federasyonu Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti

Giresun Federasyonu durmaksızın çalışmaya devam ediyor. Ziyaret heyeti, 7. Giresun Günleri tanıtımını  yapmak ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı Feshane’ye davet amacıyla gittikleri Beyoğlu Belediyesi’nde Başkan Demircan’ın makamında konuk edildi.


Geçen yıllarda katıldığı Giresun Günleri’nin heyecanını hâlâ hissettiğini söyleyen Başkan Demircan, samimi konuşma üslubuyla dikkat çekti. Ahmet Misbah Demircan, ilki geçen yıl yapılan Taksim yürüyüşünü de heyecanla beklediğini bildirerek, “Geçen yıl yapılan ilk Taksim yürüyüşünde yurtdışında olmamdan dolayı bulunamamıştım. Fakat birçok kanaldan duyduğum kadarıyla oldukça etkileyici bir yürüyüş olmuş. Bu yılki yürüyüşün coşkusunu bizzat yaşayacağım diye gerçekten çok mutluyum.” diye konuştu.

Ziyaret heyetinin başında bulunan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan da kendisini etkinlikte görmekten onur duyacaklarını  söyleyerek yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi. ‘Hedef 100 bin’ sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Turan, bu yıl bütün Türkiye’de olduğu gibi dünyada da Giresun gündeminin konuşulmasını sağlamaya çalışacaklarını kaydetti.

Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin ve Giresun derneklerinden temsilcilerin katıldığı ziyarette Turan, Beyoğlu’nun turistik ve kozmopolit yapısından dolayı Giresun’un tanıtımının çok önemli olduğunu vurguladı.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir