Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3709 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   13 Şubat 2012 - 11:01

Giresun Federasyonu T.B.M.M' de

Büyüt
Küçült
Giresun Federasyonu T.B.M.M
81İlin Federasyonları Anayasa çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının yeni anayasa'ya katkıda bulunmak amacı ile Ankara'ya giderek T.B.M.M Başkanı Cemil Çiçek beyi makamında ziyaret ederek 1 saatlik bir toplantı yapıldı.

GİRESUN FEDERASYONU T.B.M.M’DE

81İlin Federasyonları Anayasa çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının yeni anayasa’ya katkıda bulunmak amacı ile Ankara’ya giderek T.B.M.M Başkanı Cemil Çiçek beyi makamında ziyaret ederek 1 saatlik bir toplantı yapıldı.

  

Federasyonların yeni anayasa hakkında görüş ve isteklerini dosya halinde Meclis Başkanına sundular.

Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün yaptığı konuşmada Giresun Federasyon Başkanının cenazesi nedeniyle katılamadığını Başkan Hasan Turan beyin ve Giresunlu hemşerilerinin selamlarını iletti.

Tarihte ilk defa halkın görüşleri alınarak oluşacak halkın anayasası için sivil toplum kuruluşların yeni anayasa’ya katkılarının olmasından dolayıda memnuniyetini belirterek Meclis Başkanına Meclisteki örnek ve özverili çalışmalarından dolayı Giresunlular olarak teşekkürlerini sundu.

Abdullah Akgün Meclis Başkanı Cemil Çiçek beye Giresun Federasyonu ve Hemşerileri adına Giresun Serentisi,Giresun Fındık Ürünleri ve Giresun spor Forması hediye etti.

Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün Meclis Başkanı Cemil Çiçek’i Giresun’da yapılması düşünülen toplantıya ve bu yıl 6.düzenlenecek olan Mayıs ayındaki Feshane Giresun Günlerine Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu adına davet etti

Meclis Başkanı Sn. Cemil Çiçek bu güzel hediyeler için teşekkür ederek çok memnun kaldığını Giresun ayağında yapılacak olan 81 İl Federasyonunun katılacağı toplantıya da katılmaya çalışacağını belirterek bizlere Giresun Federasyonu ve Giresunlu Hemşerimize Teşekkür ederek Selamlarını ve Şükranlarını iletti.

Haber: Bora Akgün

Kaynak: www.memleketgiresun.com

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir