Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4727 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2013 - 18:46

Giresun Federasyonu Ziyaretlere Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Giresun Federasyonu Ziyaretlere Devam
7. Giresun Günleri için davetiye dağıtmaya başlayan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan liderliğindeki ekip Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'i makamında ziyaret etti.

Atila Aydıner’i ziyaret

7. Giresun Günleri için davetiye dağıtmaya başlayan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan liderliğindeki ekip Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete gelen heyete hitaben konuşan Aydıner, “Giresunlu hemşerilerimin bu işi en iyi şekilde yaptığına geçen sene şahit oldum, bu yıl da gelmek isterim.” dedi.

Giresun Federasyonu Başkanı  Hasan Turan ve beraberindeki heyet ziyaretler çerçevesinde Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’i ziyaret ederek, 21 Nisan’da yapılacak 5. Topal Osman Ağa Futbol Turnuvası final maçına, 28 Nisanda Taksim’de yapılacak Büyük Giresun Yürüyüşüne ve 2-5 Mayıs tarihlerinde Feshane’de yapılacak Giresun Günlerine davet etti. 

Davette konuşan Federasyon Başkanı  Hasan Turan, “Üç-dört aydır hazırlıklarını sürdürdüğümüz Giresun Günlerinin yedincisini yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Bu büyük organizasyonda sizlerin de bulunması bize guru verir. Ama öncesinde iki büyük organizasyonumuz daha var 21 Nisan Pazar günü Zeytinburnu Stadında yapacağımız 5. Topal

Osman Ağa Futbol Turnuvası  final maçına mutlaka gelmenizi istiyoruz. Arkadaşlarımızın büyük bir centilmenlik içinde iki aydır sürdürdüğü turnuva bizim için çok önemli. Ayrıca geçen sene ilkini yaptığımız Taksim Yürüyüşünü bu sene daha ihtişamlı bir şekilde 100 bin kişiyle yapmayı arzuluyoruz. Bu yürüyüş için önemli sürprizler hazırladık” dedi. 

Turan ayrıca “2-5 Mayıs günlerinde her sene önemli yenilikler yaptığımız Giresun Günlerinin yedincisini yapacağız. Çok önemli hazırlıklar yaptığımız bu mutlu günümüze sizi ve ekibinizi de bekliyoruz.” dedi. 

Bayrampaşa Belediye Başkanı  Atilla Aydıner “geçen sene katıldığım programda Giresunlu hemşerilerimin sevincini ve mutluluğunu beraberce yaşadık. Siz bu işi en iyi şekilde yapıyorsunuz. İnşallah biz de hem yürüyüşe ve programa katılmaya çalışacağız. Başarılar diliyorum” dedi. 

Ziyarete Federasyon Başkanı  Hasan Turan, Başkan Yardımcısı Abdullah Akgün, Yönetim Kurulu Üyesi Temel Bilecen, Giresun Medya Genel Sekreteri İbrahim Balcıoğlu, Zeytinburnu Tirebolu Derneğinden Rasim Sezer, Bulancak Erdoğan Köyü Dernek Başkanı Fahrettin

Henden ve yönetim kurulu üyeleri ile Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, İl Genel Meclis Üyesi Recep Kırpat, Ak Parti Bayrampaşa ilçe Başkan Yardımcısı Kemal Kıdıl, Gençlik Kolları Başkanı Recep Asılsoy ve hazır bulundular.



Üsküdar Belediye Başkanı Kara, makamında ziyaret edildi

Giresun Günleri’ni organize eden Giresun Federasyonu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’ya makamında bir ziyaret düzenledi.

Giresun Federasyonu, bu yıl 7.sini düzenlediği Giresun Günleri hazırlıkları hakkında yerel yönetimleri bilgilendirmeye devam ediyor. Yerel yönetimlere yaptıkları ziyaretlerde belediye başkanları aynı zamanda organizasyona da davet ediliyor. Son ziyaret Üsküdar Belediyesi’ne yapıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın makamında konuk ettiği Giresun Federasyonu Heyeti, 7. Giresun Günleri’nin hazırlıklarından ve Taksim yürüyüşü için hazırlanan sürprizlerden bahsederek Başkan Kara’yı etkinliklere davet etti.

Başkan Kara artık Giresun’un markası olan Giresun Günleri etkinliğindeki çeşitli çalışmalar ve sürprizlerden bahsettikten sonra28 Nisan Taksim Yürüyüşü ve 2 – 5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Giresun Günleri’ne bütün Giresun sivil toplum kuruluşlarının büyük bir heyecanla hazırlandığı vurgulanan toplantı, samimi bir atmosfer içinde geçti.

Sivil toplum kuruluşlarının sosyal, siyasal ve ekonomik hayattaki öneminden bahseden Başkan Kara da, Giresun Günleri organizasyonuna çok emek verildiğini bildiğini, bu güzel etkinlikte misafir olmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

Federasyon adına konuşan Başkan Hasan Turan ise, “Üç-dört aydır hazırlıklarını sürdürdüğümüz Giresun Günlerinin 7.sini yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu büyük organizasyonda sizlerin de bulunması bize gurur verir. Ama ondan önce, iki büyük organizasyonumuz daha var: 21 Nisan Pazar günü Zeytinburnu Stadında yapacağımız 5. Topal Osman Ağa Futbol Turnuvası final maçı ve geçtiğimiz yıl ilkini yaptığımız Taksim Yürüyüşü… Bu yıl Taksim Yürüyüşünü daha ihtişamlı bir şekilde yapmayı planlıyoruz. ‘Hedef 100 bin’ şeklinde bir slogan belirleyerek bu amacımızı hemşerilerimizle ve bütün İstanbullularla paylaşmak için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca bu yürüyüş için önemli sürprizler hazırladık.” dedi.

Turan, Başkan Kara ve ekibini Eyüp – Feshane’de gerçekleştirilecek olan Giresun Günleri’ne de davet etti.

Ziyaret heyeti Federasyon Başkanı Hasan Turan, Üsküdar AK Parti ilçe sekreteri Sezer Bilge, işadamı Mustafa Uluköy, Ataşehir İlçe Meclis üyesi G.F. Başkan Yardımcısı Muhterem Memiş, Zeynep Kamil Mahallesi Muhtarı Hayrettin Kahya, Küplüce Mahallesi Muhtarı Esat İri, Mehmet Akif Mah. Muhtarı Nevzat Ay, Üsküdar Meclis üyesi İsmail Türkoğlu, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Yücel Kısa, Kuzguncuk AK Parti Mah. Başkanı Murat Sorol, Mehmet Akif Mah. AK Parti yönetiminden Yılmaz Çalık, Üsküdar Belediye Başkan Yar. Hasan Ekmen, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Kuğu, Dr. Mustafa Karadeniz, Bahçelievler Mah. Başkanı Rohman Korhan’dan oluştu.




“Yöresel günlerde Giresun Günleri birinci”

Giresun Federasyonu’ndan bir heyet tanıtım ve davet çalışmaları kapsamında Başakşehir Belediye Başkanı  Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti.

Bu yıl 2 – 5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 7. Giresun Günleri etkinliğinin hazırlık çalışmalarındaki ayrıntıların anlatıldığı toplantıda 28 Nisan Taksim Yürüyüşüyle ilgili bilgiler de verildi.

Bu tür organizasyonların vatandaşlar arasında birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini ifade eden Başkan Mevlüt Uysal, Giresun Günleri’nde bulunmaktan memnuniyet duyacağını dile getirdi. Giresun Günleri markasına sahip çıkılması  gerektiği üzerinde duran Başkan Uysal, “Yıllardan beri yapılan çalışmalar meyve vermeye başlamış. Giresun’u bir marka şehir haline getirdiniz.” diye konuştu.

Giresun markasına çok samimi emekler verdiklerini dile getiren Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ise, 2 yıl  önce kullandıkları “Giresun Gabuğunu Gırdı” sloganının  şehirlerinin sembolü haline geldiğini kaydetti.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, beraberinde bulunan Temel Bilecen, Öner Tosun ve Sabahattin Kayas ile birlikte, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı Taksim ve Feshane’ye davet ederek kendilerini aralarında görmekten onur duyacaklarını belirttiler.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir