Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4252 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   21 Nisan 2011 - 10:48

Giresun Günleri için davet ziyaretleri başladı

Büyüt
Küçült
Giresun Günleri için davet ziyaretleri
Giresun Federasyonunun Giresun Günleri için davet ziyaretleri başladı

GİRESUN GÜNLERİ DESTEK ZİYARETLERİ 

Yaklaşan 5. Giresun Günleri davet ziyaretleri kapsamında çalışmalar sürüyor. Geleneksel Giresun Günleri etkinliklerine tanıtım çalışmaları için Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Beylikdüzü Giresunlular Derneği Başkanı Yusuf Yakup Kendir de hazır bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ziyaret sırasında tüm Giresunluları 5. Giresun Günleri etkinliklerine katılmaya çağırdı. Giresun Günleri’nin Giresunluların kültürüne ve yerel motiflerimizin yaşamasına yaptığı katkılardan söz eden Başkan Uzun, “Giresun Günleri bir prototiptir.” diyerek şunları söyledi: “Aldığım bilgilere göre, bu yıl çok daha renkli ve sürprizli bir etkinlik programı var. Kendi adıma yenilikleri merakla beklediğimi belirtmek istiyorum. Bu yıl bütün hemşerilerimizi Giresun Günleri’nde görmek istiyorum. Yerel Giresun kültürünün tüm İstanbul’a, hatta tüm Türkiye ve dünyaya tanıtılması gerektiğine inanıyorum. Giresunlular da bu konuda çalışmalara katkı sağlamak için en azından organizasyonlara katılmalı.”

Başkan Yusuf Uzun Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan’a ve ekibine gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Geçtiğimiz günlerde ayağını  kıran Beylikdüzü Belediye Başkanı’na Allah’tan şifa dileyen organizasyon komitesi üyelerinin bu ziyareti aynı zamanda bir geçmiş olsun ziyareti oldu.

  Esenler Belediyesi’ne davet ziyareti
 

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Giresun Federasyonu yöneticilerini makamında kabul etti. Federasyon ziyaret heyeti Başkan M. Tevfik Göksu’yu, 13 – 14 – 15 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan 5. Feshane Giresun Günleri’ne davet etti.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu Giresun Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul ederek davet ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Göksu, ziyaret ekibimizden etkinliklerle ilgili bilgiler aldıktan sonra, özellikle açılış günü olan 13 Mayıs Cuma akşamı tüm Giresunluları Feshane'de görmek istediğini belirtti. Göksu: “Bu bizim günümüzdür. Giresun’un günüdür. Birlik ve beraberliğimizi göstermenin günüdür. Giresun Günleri organizasyonu için yapılan çalışmaların bazılarını görme imkânım oldu. Gerçekten değerli çalışmalar.” şeklinde konuştu.

Başkan Göksu, “Giresun Günleri”  hemşeri organizasyonlarına yepyeni bir boyut getirdiğini belirterek: “Herkes Giresun Günleri’nden örnek alıyor. Bu çok önemli bir misyondur. Bundan sonraki aşama bir adım daha önde olmaktır. Halkın bu beklentiyi duyduğunu düşünüyorum.” Diye konuşarak, ziyaret heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir