Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5279 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2011 - 21:55

Giresun Vakfından Tanıtım Gecesi

Büyüt
Küçült
Giresun Vakfından Tanıtım
1992 yılında kuruluşu tamamlanan Giresun Vakfının bu güne kadarki en kapsamlı gecesi 10 Aralık 2012 Cumartesi gecesi İstanbul’da gerçekleştirildi.

Giresun Vakfından Tanıtım Gecesi

 

1992 yılında kuruluşu tamamlanan Giresun Vakfının bu güne kadarki en kapsamlı gecesi 10 Aralık 2012 Cumartesi gecesi İstanbul’da gerçekleştirildi. İstanbul Gayrettepe de bulunan Point Otelde gerçekleştirilen geceye Giresun Valisi Dursun Ali Şahin başta olmak üzere birçok işadamı, siyasiler yoğun ilgi gösterdiler.

 

Sunuculuğunu Musa Ada'nın yaptığı Giresun Vakfı Tanışma Gecesi Karadeniz Halk Oyunları ekibinin yapmış olduğu folklor gösterisi ile start aldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Giresun Vakfı Mütevveli Heyet Başkanı Dr. Adil Emecan, konukları selamlayarak bu gecenin özellikle bir tanışma gecesi olarak değerlendirilmesini istedi.

 

Giresun Vakfı’nın kuruluşundan bu güne kadarki bir değerlendirmesini de yapan Emecan, Giresun Vakfı’nın kuruluşunda büyük emekleri geçenlere, bu geceye katılma nezaketi gösteren başta Giresun Valisi Dursun Ali Şahin’e, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'na ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca'ya teşekkür ederek yine ebediyete göçmüş vakıf kurucularını ise rahmetle andıklarını ifade etti.

 

Giresun Vakfı Başkanı Dr. Adil Emecan, Giresun Vakfı’nın kuruluşundaki ilk yönetim kurulunun büyük gayretler sarf etmesine rağmen vakfa gelir getirecek herhangi bir mal varlığı kazandıramadığını, sadece Mecidiyeköy'de vakıf merkezi olarak kullanılmak üzere bir ofis alındığını söyleyerek bundan ötürü vakıf yönetim kurulu üyelerine, Sayın İbrahim Özdemir'e ve bu gecenin düzenlenmesinde katkılarını esirgemeyen tüm işadamlarına ve üyelere teşekkür etti.

 

Dr. Emecan, vakıfların kuruldukları kentlere ve bölgelere daha iyi bir ekonomik ve sosyal yaşam alanları yarattığını da ifade ederek, Giresunlu işadamlarının Giresun Vakfı aracılığıyla bir araya gelerek bölgeye çok daha geniş alanda yatırımlar yapabileceğinin altını çizdi.

 

Emecan ayrıca vakıf yönetim kurulunun 9 kişiden 16 kişiye çıkarıldığını, Giresun Vakfı çatısı altında başta gençlerin ve engellilerin yanı sıra kadınların da örgütlü olarak görev almalarını sağlayacaklarını  belirterek. Giresun Vakfı’nın hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmasına izin vermeyeceklerinin de altını çizdi.

 

Giresun Vakfı Başkanı Dr. Emecan, vakfın yeni merkezinin Beykoz’da olacağını, Mecidiyeköy’deki ofisin ise kiraya verilerek gelir elde edileceğini belirterek 25 Aralıkta yapılacak olan vakıf kongresine tüm üyeleri davet etti.

 

Geceye katılan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ise yapmış olduğu konuşmada, bu güzel ortamda sizlerle bir arada bulunmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, Giresun Vakfının ve Giresunspor’un Giresun’un tanıtımında çok önemli iki kuruluş olduğunu belirterek herkesin bu kuruluşlara sahip çıkmalarını istedi.

 

Giresun ilinin Giresun Vakfı aracılığı ile Giresun’da birçok alanda yapacak olunan ekonomik ve sosyal yatırımlara öncülük edebileceğini de ifade eden Vali Şahin, Giresun Adasına ve havaalanına yapılacak yatırımların bölge insanının ekonomik alanda bir nebze olsun nefes almasını sağlayacağını belirtti.

 

Giresun Vakfının düzenlemiş olduğu tanışma gecesine, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Vakfı Başkan Yardımcısı HG Gümrükleme Yön. Kurulu Bşk. Birol Dandin, Yönetim Kurulu Üyeleri İşadamı Orhan Yılmaz, İşadamı Hakan Yılmaz, Başbakanlık Başdanışmanı Hüseyin Besli, Giresunspor eski Başkanı Osman Çırak, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Araştırmacı Yazar Ayhan Yüksel, Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu, Sunucu Uğur Bilgi, Mavi Karadeniz’den Fuat Kuş, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Tekiroğlu, Bahat Hastaneleri Yön. Kurulu. Bşk. Reşat Bahat, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve Denizcilik Müsteşarı Kenan Öner katıldılar.

 

Gecede ayrıca vakfın kuruluşunda emeği geçenlerden Emekli Emniyet Müdürü Cemal Dandin, İşadamı Veli Tavacı, İşadamı Seyit Ali Yazgan, Selahattin Turan, Prof. Dr. Ahmet Karadeniz, Engin Güner, Kamil Şensoy, Hüseyin Tekışık ve Prof. Dr. Hayrettin Cebeci'ye birer plaket sunuldu.

 

Geceye Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve siyasiler çiçek ve telgraf yollarken, basın dünyasından. Sadi Toygar, Zeki Al, Remzi Mamaşoğlu, İbrahim Balcıoğlu, Metin Ruşen, Ali Şükrü Kara ve Ethem Bakar katıldılar.

 

Gecenin ilerleyen saatlerinde TRT Halk Müziği sanatçısı Naci Keskin ve Popstar Yarışması Finalistti yöresel sanatçı Turan Şahin ise geceye katılanlara unutulmaz bir müzik dinletisi sundular.

 

Haber: Giresun Medya Platformu- Şaban Kutlu

Resim : Giresun Medya Platformu- İbrahim Balcıoğlu

 

 

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir