Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7896 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   08 Ocak 2012 - 18:02

Giresunlu İşadamları Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Büyüt
Küçült
Giresunlu İşadamları Kahvaltıda Bir Araya
Yalova'da Yaşayan ve çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Giresunlu İşadamları bugün Bahane Cafe'de sabah kahvaltısında bir araya geldiler.


Giresunlu İşadamları Kahvaltıda Bir Araya Geldiler ile  yalovacevre



Giresunlu İşadamları Kahvaltıda Bir Araya Geldiler


Yalova'da Yaşayan ve çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Giresunlu İşadamları bugün Bahane Cafe’de sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

İşadamı Mithat Boz’un organize ettiği kahvaltıya, Yalova'da faaliyet gösteren Giresunlu Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Eğitimciler ve çeşitli

siyasi partilerde görev yapan çok sayıda işadamı iştirak etti.

Yapılan Kahvaltı sonrasında oluşan sohbet ortamında, Ekonomiden, Siyasetten, Eğitimden, Sivil Toplum faaliyetlerinden, Gurbette yaşayan Giresunluları ve Toplumsal konuları içeren birçok konuda, katılımcılar tek tek söz alarak düşünce ve görüşlerini ifade ettiler.

 

İşadamı Mithat Boz yaptığı konuşmasında; "Davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum, bu tür buluşma ortamları bizlerin birbirimizle daha iyi kaynaşmamıza ve dayanışmamıza vesile olacağına inanıyorum, ancak Yalova’da yaşayan büyük bir kitle olmamıza rağmen katılımın az olduğunu düşünüyorum, aslında bu kahvaltı ortamında çok daha fazla sayıda hemşerimi birada görmek isterdim dedi.

 

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Arslan da yaptığı konuşmasında; Değerli İşadamımız Sayın Mithat Boz Beyefendi ye bu güzel kahvaltı ortamını düzenlediği ve bizlerin bira raya gelmemize vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum, Sabah kahvaltısı programları tekrarlanarak bir gelenek haline gelmeli zaman zaman çeşitli konular vesilesi ile hemşerilerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda  kurulduğu günden beri derneğimize sponsor olan değerli işadamlarımıza çok teşekkür ediyorum.

 

Bizler Yalova'da yaşayan Giresunlular olarak etnik ayrımcılık yapmadan çeşitli vesilelerle bir araya gelerek yaşadığımız yer olan Yalova'mıza hem ekonomik açıdan, hem de kültürel açıdan nasıl daha fazla yararlı olabileceğimizin arayışı içerisindeyiz.

 

Kültür zenginliktir, Hemşeri Derneklerinin amacı gurbette yaşayanların birbirleri ile dayanışmasını sağlamak, güzelliklerin sıkıntı ve üzüntülerin paylaşılması ve bir nebze de olsa memleket özlemini gidermeye çalışmak olmalı, Güzel Ülkemizin her köşesinden kardeşlerimizle kültürümüzü paylaşarak bizden sonraki nesillere birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşayacakları bir gelecek hazırlayabilmeyi temenni ederek hepinize saygılarımı sunuyorum" dedi.


 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir