Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5605 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2012 - 15:20

Giresunlular 3 Mart' ta Almanya' da Bulusuyor

Büyüt
Küçült
Giresunlular 3 Mart ta Almanya da
Avrupa Giresun Derneği (AGD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Giresunlular Eğlence ve Dayanışma Gecesi' 3 Mart 2012 Cumartesi günü yapılacak.

GİRESUNLULAR 3 MART’TA ALMANYA’DA BULUŞUYOR 
 
Avrupa Giresun Derneği (AGD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Giresunlular Eğlence ve Dayanışma Gecesi' 3 Mart 2012 Cumartesi günü yapılacak. 


Ülke çapında Süper Star olmuş sanatçıların yanı sıra bölgemizin ve Giresun’un önemli isimlerine fırsat tanıyan Avrupa Giresun Derneği’nin bu yılki gecesinde yine hemşerimiz Soner Arıca ve Sinan Yılmaz’ın yanı sıra Giresun türküleri ile özdeşleşen Güler Öztürk, Köksal Yetgin, ile Selim Arslan ile beraber 7 Renk Halk Oyunları ekibi gecenin tertiplendiği Intersaal Im Gewerbegebiet 12 a 50767 Köln-Pesch adresinde sahne alacak. Gecede ayrıca Anadolu Renklerinin Dansı Folklör gösterisi Giresunlulara özel danslarından örnekler sunacak. Gecenin sunuculuğunu ise Musa Ada ile İlhami Temel yapacak. 
BAŞKAN ÇOBAN’DAN DAVET
 
AGD Başkanı Metin Çoban konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Avrupa’da Giresunluları 3 Mart’ta yapılacak geceye davet etti. Çoban, “Gecemizin en mükemmel şekilde gecmesi icin simdiden sistemli bir sekilde calişiyoruz. Sizlerin iyi bir akşam gecirmesi bizim en büyük mutlulugumuz olacaktır. Sizleri ve değerli dostlarınızıda  aramızda görmekten son derece mutlu olacagımızı simdiden belirtmek istiyoruz” dedi. 
SEFA LOGOLU ETİKETE GİRESUN GECESİ BİLETİ 
Bu arada Türkiye’nin ilk dondurulmuş gıda markası olan Super Fresh Kuzey Ren Vestfalya’da dağıtımını yapan Sefa Lebensmittel GmbH ürünlerden herhangi 5 adet etiketinden SEFA Logosunu kesip getirenlere Giresun Gecesi bileti hediye edecek. Firma yetkilileri hediye biletlerin salon girşinde alınabileceğini bildirdiler. 
GECENİN BİLETLERİ İÇİN İRTİBAT 
Gecenin biletleri için AGD’nin 
www.avrupagiresun.com isimli internet sitesinden detaylı bilgi alınabilecek.  
Öte yandan aşağıdaki telefonlardan irtibat sağlanarak bilet edinilebilecek; 
Metin Coban: 0178 27 81 001 
Fikri Yunuslu: 0177 59 88 005 
Erol Aktas: 0178 80 90 028 
Fazli Dizman: 0178 60 89 213 
Ekrem Ceylan: 0172 169 80 24           


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir