Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4353 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2012 - 18:52

Giresunlular İstişare Konseyi 4. Toplantısını Yaptı

Büyüt
Küçült
Giresunlular İstişare Konseyi 4. Toplantısını
Beykoz'da yaşayan Giresunluların kurduğu ve Başkanlığını Yahya İpek'in yürüttüğü ''Beykoz Giresunlular İstişare Konseyi'' 4. Toplantısını Dernek merkezinde yaptı.

GİRESUNLULAR İSTİŞARE KONSEYİ 4.TOPLANTISINI YAPTI

Beykoz’da yaşayan Giresunluların kurduğu ve Başkanlığını  Yahya İpek'in yürüttüğü ''Beykoz Giresunlular İstişare Konseyi'' 4. Toplantısını Dernek merkezinde yaptı.

11 Kasım 2012 Pazar günü kahvaltıda bir araya gelen İstişare Konseyi üyeleri çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.


İsmail Hakkı Öztürk’ün takdiminden sonra toplantının açış konuşmasını yapan Konsey Başkanı Yahya İpek; katılımcı hemşehrilerine teşekkür ederek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün İstişare Konseyi olarak  4. Toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızda Beykoz’da yaşayan Giresunluların sorunlarını dile getirmemizin yanında, geleceğimizi de konuşacağız.  Derneğimiz bu yolu bizlere açmıştır. Bu vesile ile başta Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Karakaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Toplantıda Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Hasan Karakaya’da “Dernek olarak bu tür kahvaltılı toplantılara devam edeceklerini ifade etti. Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Siyasi Parti yöneticileri, öğretmenler ve din adamları ile de bir araya geleceklerini söyledi. Başkan Karakaya Afyon’da bulunan Giresunlular Şehitliği için çalışmalar yaptıklarını, bu şehitliğin Beykoz Giresunlular Derneği öncülüğünde mutlaka yeniden dizayn edileceğini söyledi. Şehitlik çalışmaları için bir komisyon oluşturulduğunu bu komisyonun başkanlığına da Abdullah Yümsel’in getirildiğini söyleyen Hasan Karakaya,  Şehitliğin tanıtımı için de çalışmaları olduğunun söyledi.  Karakaya senaryosunu Fahri Şirin hocanın yazdığı bir tiyatro oyununu Dernek olarak sahneye koyacaklarını ifade etti.

Toplantıda söz alan Abdullah Yümsel’de Afyon Giresunlular Şehitliği projesi hakkında katılımcıları aydınlattı. “ Şehitliğin ilk çalışmalarında bulunan biri olarak burası için birçok birikime sahibim, bu birikimi Derneğimiz öncülüğünde kuracağımız bir ekip ile daha ilerilere taşımak istiyoruz” dedi.

Hakkı Melikoğlu’da yaptığı konuşmada Afyon Giresunlular Şehitliği projesine ve derneğin yapacağı hertürlü çalışmaya destek ve katkı vermeye hazır olduğunu söyledi.

Mavi Karadeniz TV Sahibi Fuat Kuş “Özellikle TV olarak Afyon projesinde belgesel çekimlerinde ve tanıtım noktasında Dernek çalışmalarına hertürlü desteği sağlayacaklarını söyledi.

Yüksel Kılıç’ta yaptığı konuşmada “Birlik ve beraberlik noktasında ortaya konulan performansın bu güne kadar arzu edilen seviyede olmadığını ve bunun için herkese yem olduklarını” söyleyerek farklı bir tesbitte bulundu. Kılıç sözlerinin devamında bu boşluğu İstişare Konseyinin dolduracağını ve bu vesileyle daha çok bir araya gelebileceklerini söyledi.

Mustafa Öztürk’te yaptığı tesbitte şu görüşlere yer verdi: “ Bizler Beykoz’da yaşayan Giresunlular olarak ileri hedefler koyarak, o hedeflere ulaşmak yönünde çalışmalar yapmalıyız” dedi.

Toplantının basına kapalı bölümünde de İstişare Konseyi üyeleri özellikle siyasi konularda görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda İstişare Konseyinin İcra Üyeleri de belirlendi. Buna göre Yahya İpek Başkanlığında, Mustafa Öztürk, Gökhan Taneri Vural, Abdullah Yümsel, Tahsin Torun, Erhan Ekiz ve Mustafa Arslan Konseyin İcra Kurulu üyeliklerine getirildiler.

İstişare Konseyi Başkanı Yahya İpek ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karakaya katılımcı konsey üyelerine teşekkür ederek toplantıyı bitirdiler.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir