Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4147 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   13 Mart 2012 - 14:40

Giresunlular İstişare Konseyi Kurmak İçin Yoplandılar

Büyüt
Küçült
Giresunlular İstişare Konseyi Kurmak İçin
Beykozlu Giresunlular Derneği farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyorlar. Bunlardan biri de İstişare Konseyi kurma çalışmaları.

GİRESUNLULAR İSTİŞARE KONSEYİ KURMAK İÇİN TOPLANDILAR

Beykozlu Giresunlular Derneği farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyorlar. Bunlardan biri de İstişare Konseyi kurma çalışmaları. 

Giresunlular bu çalışma kapsamında 11 Mart 2012 Pazar günü Paşabahçe’de bir restoranda sabah kahvaltısında bir araya geldiler.  
Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Hasan Karakaya, dernek yönetimine geldiklerinden bu güne kadar yapılan çalışmaları elektronik ortamda görsel olarak sunduktan sonra konuşmasına şöyle devam etti.  
“Beykoz’da kurulu bulunan 31 adet dernek yöneticilerimizle, siyasette, bürokraside ve iş hayatında bulunan hemşehrilerimizle bir araya gelme projemizi bugün gerçekleştirmiş bulunuyoruz.  Amacımız sizlerle birlikte geçmişi değerlendirip, geleceğe de ışık tutacak fikirlerin ortaya çıkmasını sağlamaktır.  Bunun yanında diğer bir amacımız da derneğimizin yeni dönemdeki yeni projelerini sizlerle paylaşmaktır.    Yeni dönemdeki en büyük projemiz tüm meslek gruplarından ve derneklerimizden temsilcilerin katılacağı bir “İstişare Konseyi” oluşturmaktır.  Konsey çalışmaları  Yahya İpek tarafından yürütülmektedir ve alt yapısı tamamlanmıştır. Ayrıca yeni dönemde sosyal çalışmalarımızı daha etkin kılacak teşkilatlanma, halkla ilişkiler, basın yayın, gençlik kolları, kadın kolları, eğitim komisyonu, sosyal etkinlikler komisyonu ve köy-mahalle temsilcilikleri oluşturulacaktır.” 
 
Başkan Hasan Karakaya’nın konuşmasından sonra Yahya İpek Konsey çalışması ve içeriği hakkında katılımcıları bilgilendirdi.  
Toplantının basına kapalı olan bölümünde de katılımcılar Konsey çalışmaları, dernek çalışmaları ve sosyal çalışmalar hakkında görüşlerini paylaştılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir