Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4354 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   25 Mart 2013 - 09:45

Giresunlulardan Ankara çıkartması

Büyüt
Küçült
Giresunlulardan Ankara
Giresun Federasyonu, bu yıl 7.sini düzenleyeceği Giresun Günleri organizasyonunun tanıtım ve davet ziyaretleriyle ilgili çalışmalara başladı.

Giresun Federasyonu 7. Giresun Günleri davet tanıtım ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Ankara’ya yaptı.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Federasyon Başkan yardımcıları Faruk Aydın, Mustafa Coşkun, Ali Bilir, İhsan Yüksel; Genel Sekreter Hakan Arif Ayık, yönetim kurulu üyesi Sabahattin Kayas’tan oluşan Giresun Federasyonu ekibi, Ankara’da bürokrat ve siyasilerle bir dizi temasta bulundu.


Canikli: “Giresun için çok önemli bir proje üzerinde çalışıyoruz”

Ziyaret kapsamında önce Giresun Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ziyaret edildi. Giresun-Ordu Havaalanı ile gündemdeki diğer iki ulaşım projesi olan Eğribel Tüneli ve Harşit Vadisi demiryolu projelerinin konuşulduğu toplantıda Canikli Giresun Günleri’nin marka değerinin artırılması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çekti.

Canikli, Giresunlunun sosyal gelişmesinin ekonomik kalkınmasına bağlı olduğunu vurgulayarak Giresun için çok önemli bir proje üzerinde çalıştıklarının müjdesini verdi.

Ankara’daki davet ve tanıtım çalışmaları; Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Daire Başkanı Yılmaz Çiftçi, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu üyesi Resul Yıldırım, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Remzi Gemici, SGK Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kuruca, Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu’nun ziyaret edilmesiyle devam etti.

Giresun Vakfı ve Çamoluk Derneği de ziyaretlerde hazır bulundu

Giresun Federasyonu’nun Ankara ziyaretlerinde federasyon yönetiminden isimlerin yanısıra Giresun Vakfı’ndan Bahattin Şener, Çamoluk Derneği Başkanı Yaşabey Kalebaşı da hazır bulundu.

Ekip, aynı zamanda Giresun Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı ve İller Bankası Yönetim Kurulu ve TOKİ Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yürütmekte olan Veysel Ekmen’e de bir ziyarette bulundu.

Giresun Günleri organizasyonunun siyaset ve bürokrasi dünyasında gördüğü teveccühün artırılması için yapılacakların ele alındığı görüşmelerde Giresun’un gelişmesi ve kalkınması konularında da görüş alışverişinde bulunuldu.

haber: Zeynep Yıldız




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir