Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3296 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   31 Mayıs 2013 - 18:40

Giresunluların büyük buluşması 9 Haziran'da

Büyüt
Küçült
Giresunluların büyük buluşması 9
Beykozlu Giresunlular Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kaymakdonduran Yayla Şenliği bu yıl 9 Haziran 2013 Pazar günü yapılacak.

Giresunluların büyük buluşması 9 Haziran’da

Beykozlu Giresunlular Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kaymakdonduran Yayla Şenliği bu yıl 9 Haziran 2013 Pazar günü yapılacak.

Bu yıl 26.sı yapılacak olan şenlik hakkında Dernek yönetiminden yapılan açıklamaya göre bu yıl diğer yıllardan farklı bir düzenleme gerçekleştirilecek. Mavi Karadeniz Televizyonu tarafından canlı yayınlanacak olan proğramda, sanatçılar konseri yanında kısa skeç ve piyeslerinde sahneleneceği ifade edildi.

Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Hasan Karakaya, Kaymakdonduran Yayla Şenliğinin sadece bir eğlence şenliğin olmadığını, aynı zamanda bir Açıkhava fuarı olduğunu ifade etti.  Bu yıl Beykoz’da bulunan Giresun Dernekleri şenlik alanına stantlar kurarak hem derneklerini tanıtacaklar, hem de kültürel ürünlerini sergileyecekler.

Başkan Karakaya, İstanbul’da yaşayan tüm Giresunluları ve Beykozlu hemşehrilerini 9 Haziran 2013 saat 09.00-22.00 arasında yapılacak olan Kaymakdonduran Şenliklerine davet etti.

Kaymakdonduran Şenliklerine bu yıl 40 bin kişinin katılması bekleniyor.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir