Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6287 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   06 Mart 2012 - 18:47

Giresunspor'a Bursa'da Anlamlı Gece

Büyüt
Küçült
Giresunspora Bursada Anlamlı
Mavi Karadeniz Tv katkılarıyla Bursa Giresunlular Derneği tarafından Bursa' da organize edilen ''Giresunspor İçin El Ele'' geçtiğimiz akşam Yıldırım Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Mavi Karadeniz Tv katkılarıyla Bursa Giresunlular Derneği tarafından Bursa' da organize edilen ''Giresunspor İçin El Ele'' geçtiğimiz akşam Yıldırım Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

GİRESUNSPOR’A BURSA’DA ANLAMLI GECE

 

Mavi Karadeniz Tv katkılarıyla Bursa Giresunlular Derneği tarafından Bursa’da organize edilen “Giresunspor İçin El Ele” geçtiğimiz akşam Yıldırım Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

 

 

Mavi Karadeniz Tv ekranlarından canlı yayınlanan geceye Ak Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve İsmet Su, Nilüfer Belediye başkanı Mustafa Bozbey, Yıldırım Belediyesi Başkan vekili Yaşar Elmas, Gemlik Belediyesi başkan yardımcısı Muharrem Sarı, Bursa İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Güvendi, Ak Parti Osmangazi ilçe yöneticileri Mustafa Ateş, Zakir Öztaş, Giresunspor kulübü eski başkanı Ömer Ülkü, Bursa Büyükşehir Belediyespor kulübü müdürü İlhan Satık, Giresunspor futbolcusu Mesut Çaytemel, Giresun Federasyonu yönetim kurulu başkanı Hasan Turan ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Kömürcü, Mustafa Eren, Coşkun Çalık, Mehmet Efe, Yalova Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı İbrahim Aslan ve yöneticileri, Mavi Karadeniz Tv yönetim kurulu başkanı Fuat Kuş, Bursa Trabzon Dernekleri başkan ve yöneticileri, Bursa’da bulunan Giresun ilçe ve köy derneklerinin başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Giresunspor’a gönül veren çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Yeşil-Beyaz renklerle süslenmiş salonda gerçekleştirilen gecede söz alan Bursa Giresunlular Derneği başkanı Orm.Müh. Üzeyir Aktaş, “Bursa’da bulunan bütün derneklerimiz ve Mavi Karadeniz Tv katkıları ile gerçekleştirdiğimiz bu gecede Giresunspor’a imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlamaya çalıştık. Gönül ister ki bu tür organizasyonlarda yapacağımız ciddi yardımlar Giresunspor’umuzun ayağa kalkmasına katkı sağlasın. Giresun için elimizden gelen ne varsa her zaman yapmaya hazırız” dedi.

 

Birliktelik Gösterisi

Gecede Bursa Giresunlular Derneği yöneticilerinin tam kadro ve Bursa’da bulunan bütün Giresunlu ilçe ve köy dernekleri başkanlarının hazır bulunması Bursa’da Giresunluların geleceği adına önemli bir izlenim bıraktı.

 

 

Fuat Kuş, “Bu Bir Başlangıç”

Bu gecenin hazırlanmasında büyük katkıları olan Mavi Karadeniz Tv yönetim kurulu başkanı ve Giresunspor yöneticisi Fuat Kuş, “Gerek maddi gerekse manevi olarak sıkıntılı bir sürecin içerinden geçiyoruz. Takımımızın moral ve motivasyonunu artırmak, az da olsa bir gelir etmek için gerçekleştirdiğimiz bu gecede bizlere destek olan Bursa Giresunlular Derneği yöneticilerine ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür bir etkinlik bizim için bir başlangıç oldu. Giresunluların yoğun olduğu bölgelerde bu tür etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz.” dedi.

 

Ömer Ülkü ve Mesut Çaytemel’e Sevgi Seli

İstanbul’dan geceye katılan Giresunspor eski başkanı Ömer Ülkü ve geçtiğimiz hafta sakatlanarak sezonu kapatan Mesut Çaytemel’e Bursa’daki Giresunlular yoğun ilgi gösterdi.

 

 

Sunucunun Giresunspor için hayatında yaşamadığı sıkıntılı günleri yaşayan değerli başkanımız Ömer Ülkü de aramızda anonsu ile salonda coşku bir anda yükselirken sahneye davet edilen Ülkü, “Giresunspor için 8 ay 21 gün içeride yattım. Suçumuz olmadığı için özgürlüğümüze kavuştuk. Kasımpaşa karşılaşması öncesi futbolcularımızı otelde ziyaret edip galibiyete kişi başı 3000 TL prim sözü verdim. Ben Giresun’u ve Giresunspor’u çok seviyorum, her zaman desteklemeye devam ediyorum” dedi.

 

 

5000 TL’lik Futbol Topu Hasan Okumuş’un Oldu

Giresunspor’a katkı sağlamak amacıyla açık artırmaya çıkarılan, Futbolcuların imzaladığı futbol topuna 5000 lira ile talip olan Gemlik Giresunlular Derneği eski başkanı iş adamı hemşerimiz Hasan Okumuş davetlilerden büyük alkış aldı. 2000 liralık formayı Bursa’da yaşayan diğer bir hemşerimiz Mehmet Uyar alırken, diğer forma da Ak Parti Bursa Milletvekili İsmet Su’nun oldu.

 

 

Muhteşem Konser

Karadeniz’in güçlü sesi Kara Davut, Giresun Bel Kırmasını yeniden hayatımıza sokan Erdal Güvendi, Kemençe üstadı Şerif Pir, Eğribel’in Tünel sıkıntısını son dönemde Ülke gündemine taşıyan Halk Ozanı Ozan Gezgini, Gizem Kara, Hasan Karakuş ve Cemal Yaldaz gecede ücretsiz olarak sahne alarak Giresunspor’a katkı sağladılar. Ayrıca Boncuk Çukur Köyü Derneğinin minik kızlar folklor ekibi izleyicilerinden büyük alkış aldı.

 

Erdal Avcı/Giresun Havadis

 

 

 

 

 

 

 Erdal Avcı
www.giresunhavadis.net





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir