Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3568 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   18 Şubat 2012 - 19:10

Giresunspor'a Destek Gecesi Coşkulu Geçti

Büyüt
Küçült
Giresunspora Destek Gecesi Coşkulu
Vali Dursun Ali Şahin, dün akşam İstanbul'da Giresunspor için düzenlenen dayanışma gecesine katıldı.

Vali Dursun Ali Şahin, dün akşam İstanbul'da Giresunspor için düzenlenen dayanışma gecesine katıldı.  
  

Hava muhalefetine rağmen yeşil beyazlı ekibimiz İstanbul´ daki dayanışma gecesine katılım yoğun olması memnuniyetle karşılanırken, Vali Dursun Ali Şahin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Giresunspor Başkanı Ferhat Abidinoğlu işadamlarından kulübe destek yapmalarını istedi.   Yoğun katılımın olduğu gecede birde konuşma yapan Vali Şahin, “Sizlere Giresun’dan selamlar getirdim. Giresun gelişiyor, değişiyor. Giresun’da çok farklılıklar olacak” dedi.   12 saatini Giresun’a hizmet ederek geçirdiğini söyleyen Vali Şahin sözlerini şöyle tamamladı. “Ben de sizler gibi Karadenizliyim, sorunlarımızı çok iyi biliyorum. Giresun´ a hizmet bizim gerçek görevimizdir. Bizim aşkımız Giresunspor aşkı, bizim aşkımız Giresun aşkı. Bu kış gecesinde yanımızda olan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Giresun havaalanının açılmasından sonra çok değişecek, 2. OSB Bulancak´ ta kuruluyor, burası ile ilgili işlemleri en kısa sürede tamamlıyoruz. Eğribel´ de 11 km tünel yapılıyor, Eğribel artık Doğrubel olacak. Ada ve Kaledeki değişimler ile teleferik projesinin hayata geçmesi şehrimize büyük katkı sağlayacak. Giresun´ u bölgenin turizm merkezi yapacağız. Giresun´a ve Giresunspor´ a el birliği ile katkı sağlayalım”

    

Yapılan açık artırmalardan sonra, Giresunspor Başkanı Abidinoğlu tarafından Vali Şahin ve Başkan Aksu´ ya Giresunspor’a verdikleri emek ve destekten dolayı teşekkür plaketi verildi.
 
Ünlü sanatçılar Elifçe, Kara Davut ve Sami Aksu sahne aldığı geceye Vali Dursun Ali Şahin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor Başkanı Ferhat Abidinoğlu, Giresun Vakfı Başkanı Adil Emecan, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Turan, gurbetçi Giresunlular ile çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca ünlü Teknik Direktör Güvenç Kurtar´da geceye katılanlar arasındaydı.

Kartal Kaymakamlığı döneminde yakın arkadaşı olan Aydın Üniversitesi Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fatma Sedes’de Vali Şahin’in yıllar önce çekilmiş fotoğrafının bulunduğu hatırayı ve bir buket çiçeği verdi, Vali Şahin’de Prof. Dr. Sedes’e yakın ilgi gösterdi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir