Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5485 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   03 Mayıs 2011 - 13:37

GİRMEP, Giresun Günlerine Hazır

Büyüt
Küçült
GİRMEP, Giresun Günlerine
Giresun Medya Platformu, Feshane öncesinde Çamoluk Derneğinde buluştu.

GİRMEP, Giresun Günlerine Hazır

Giresun Medya Platformu, Feshane öncesinde Çamoluk Derneğinde buluştu.

Giresun Medya Platformu yaklaşan 5.Giresun Günleri için, Çamoluk Derneğinde www.camoluk.net editörü Mustafa Bayındır’ın davetlisi  olarak bir araya geldiler.

Toplantıya Giresun Federasyonu Başkanı  Hasan Turan ve Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyesi Temel Bilecen’in yanı sıra, Şebinkarahisar Derneği Yönetim kurulu üyesi Mustafa Koca’da katıldı.

Giresun Medya Platformu Başkanı  Ali Şükrü Kara, Feshane’de kendileri için ayrılan standla ilgili bilgiler verdi. Kara, daha sonra toplantıya katılanların tek tek görüşlerini dinleyerek notlar aldı. 

Basın mensuplarının görevlerini daha iyi yapabilmesi için, kule tarzında basın-yayın mensuplarına özgün bir yapının yapılması üzerinde duruldu.

Feshane ile ilgili görüşleri dinleyen Temel Bilecen, “Feshane’de sizlerin daha iyi çalışabileceği bir zemini hazırlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Giresun ilçeleri arasındaki haber akışının da ele alındığı toplantıda, İstanbul’da yaşayan Giresunlular için “GİRESUN GAZETESİ” çıkarılması  da gündeme geldi.

Feshane’de emeği geçenlere plaket takdim edecek olan Giresun Medya Platformu, Feshane Giresun Günlerinden sonra da bir araya gelerek, toplantıların ve etkinliklerin artırılması  noktasında konuşacaklarını dile getirdiler.

Giresun Federasyonu Başkanı  Hasan Turan, Giresun’a ve Giresunlu olmaya vurgu yaparak; “Her zaman bir arada olmalı ve birbirimize sımsıkı bağlı olmalıyız, Giresun’u ancak bu durumda iyi ve güzel bir şekilde tanıtmış oluruz,” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir