Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4909 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   14 Mart 2011 - 18:51

GİRMEP Giresun'un Dünyaya Bakan Yüzüdür

Büyüt
Küçült
GİRMEP Giresunun Dünyaya Bakan
Giresun Medya Platformu Esenler Şelalem Aile Çay Bahçesi'nde toplandı.

GİRMEP Giresun'un Dünyaya Bakan Yüzüdür 

Giresun Medya Platformu Esenler Şelalem Aile Çay Bahçesi'nde toplandı.  

GİRMEP, Alucra Eğitim Derneği Başkanı ve GİRMEP Başkan Yardımcısı Tülay Dolu’nun organizasyonu ve Şelalem Cafe sahibi Rüstem Korkmaz’ın ev sahipliğinde toplandı. 

Medya mensupları, platformun çalışmalarını değerlendirdi ve platforma yeni üye kazandırma çalışmaları hakkında görüşlerini açıkladılar. 

GİRMEP Başkanı Ali Şükrü Kara, katılımı için medya mensuplarına ve ev sahipliği içinde Rüstem Korkmaz’a teşekkür ederek, bugün 12 Mart, İstiklal Marşımızın kabulünün 90. yılıdır. Bu marşı bizlere hediye eden Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’a rahmet, ülkemizin kurtuluşu için emeği geçen herkese minnet duygularımızı belirtmeden geçmeyelim. Bizzat marşın müellifi olan Mehmet Akif Ersoy’un belirttiği gibi Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın. Ayrıca 12 Mart tarihi bize ülkemizin karanlık bir tarihini de hatırlatmaktadır. 12 Mart 1971 tarihinde ülke bir ihtilal ile daha karşılaşmış, silahlı kuvvetler ülke yönetimine bundan 40 yıl önce bir defa daha el koymuştur. Darbeler ve ihtilaller hiçbir derdimize çare olmamıştır. Ülkemizin selameti ancak ve ancak demokrasidedir” dedi.  

Kara daha sonra “GİRMEP, bir grup cefakar ve fedakar arkadaşımız tarafından 2008 yılında kurulmuştur. Bugün İstanbul’da bulunan ve Giresun adına haber yapmaya çalışan ve Giresun’u tanıtmaya çalışan medya mensuplarını bir araya getirmeye muvaffak olmuş yegane kuruluştur. GİRMEP Giresun’un dünyaya bakan yüzüdür. Henüz kapsama alanımıza girmeyen arkadaşlarımız varsa onları da bulup platformumuza üye yapma gayreti içinde bulunalım” dedi. 

Daha sonra söz alan üyeler kendi görüş ve önerilerini ifade ederek kurulan bu platformun daha fazla insanı kapsaması için çalışma sözü verirken, “en büyük sorunumuz bu işleri meccanen yapmamızdır. Bu çalışmalar her birimizin bütçeleri üzerinde bir yük olmaya devam etmektedir. Bu yükü tüm kamuoyu birlikte paylaşmalıdır” diyerek ortak bir çalışma yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. 

Kahvaltılı toplantıya www.giresunlular.com adına A.Şükrü Kara, www.medyagiresun.com adına İbrahim Balcıoğlu, www.vatangiresun.com adına Nuri Yılmaz, www.alucra.com adına Tülay Dolu, www.giresunulusal.com adına Selim Dolu, www.alucrahaber.com adına Mesut Kaymakçı, www.vadimedya.net adına Metin Ruşen, www.gurbetcigiresun.eu adına Ethem Bakar, www.vatan28.com adına M. Şenol Saygılı, www.giresunajans.com adına Şaban Kutlu ve www.karabork.com adına İbrahim Cırıt katıldılar. 

Haber: İbrahim Balcıoğlu

Resimler: Nuri Yılmaz



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir