Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4612 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   11 Ağustos 2011 - 20:44

Gönül Sofrası Kayısı Bahçesi'nde kuruldu.

Büyüt
Küçült
Gönül Sofrası Kayısı Bahçesinde
Bağcılar Belediyesi Gönül Sofraları kurmaya devam ediyor.

Gönül Sofrası Kayısı Bahçesi'nde kuruldu. Bağcılar Belediyesi Gönül Sofraları kurmaya devam ediyor. Her gün Ramazan Çadırı’nda 2500 kişiye iftar veren Bağcılar Belediyesi yine her gün bir mahallede yaklaşık 2000 kişiye iftar veriyor.
Gönül Sofrası bu kez Kayısı Bahçesi’ne kuruldu. Kayısı ağaçlarının arasında yeşil çimenler üstünde aileleriyle ve komşularıyla oruç açanların mutluluğu görülmeye değerdi. Masalar erken saatlerde sahipleriyle buluştu. Küçük büyük, yaşlı genç, erkek kadın tam 3000 kişi orucunu Kayısı Bahçesi’nde açtı.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Nostalji Bahçelerimizden olan Kayısı Bahçemizin benzerlerini bütün mahallelerde yapacağız. Üzüm Bağı, Kiraz Bahçesi olan bir ilçeyiz. Kayısı bahçemizde olduğu gibi diğer bahçelerimizde de iftar programlarımız olacak. 22 mahallemizin tamamında gönül sofraları kuruyoruz. Aynı duyguları yaşayanların aynı sofrayı paylaşmaları görülmeye değer”
Mercimek çorbası, patlıcan kebap, pirinç pilavı, şekerpare tatlısı, su, ekmek ve hurmadan oluşan iftar yemeğine 3 bin kişi katıldı.
 


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir