Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3586 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   28 Mart 2013 - 10:18

İlçe dernekleri Giresun Günleri’ne tam hız hazırlanıyor

Büyüt
Küçült
İlçe dernekleri Giresun Günleri’ne tam hız
Giresun Federasyonu’nun düzenlediği bilgilendirme toplantıları bu kez Bulancak ve Piraziz dernekleriyle devam etti.


Bulancaklılar: “Giresun Günleri’ni sahipleniyoruz”

Bulancaklı dernekler 2 – 3 – 4 – 5 Mayıs’ta Feshane’de düzenlenecek 7. Giresun Günleri organizasyonu hakkında bilgilendirilmek üzere Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ile Eyüp’te bir araya geldiler.

Bulancak derneklerinin sorunlarının da gözden geçirildiği toplantıya Bulancak Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı İhsan Yüksel, Beykoz Bulancaklılar Derneği Başkanı Abdullah Yümsel, Bayrampaşa Bulancaklılar Derneği Başkanı Hayri Güngör, Yunuslu Köyü Dernek Başkanı Yakup Özdemir, Ahmetli Köyü Derneği Başkanı Köksal Guguk, İnece Köyü Derneği Başkan vekili Gökalp Akbulut, Kayhan Köyü Derneği üyesi Mükerrem Aktaş, Erdoğan Köyü Derneği başkanı Fahrettin Henden, Ataköy Derneği Başkanı Erol Yıldız, Bulancak Süme Köyü Derneği Başkanı Hasan Karslı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte katıldılar.

Ayrıca toplantıya Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi de kısa bir süre iştirak etti.

Yapılan kahvaltılı toplantıda Feshane’de yapılacak 7. Giresun Günleri hakkında açış konuşmasını BUFED kurucu başkanı İhsan Yüksel yaptı. Yüksel daha sonra sözü Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan’a bıraktı.

Turan: “Giresun Günleri’ni sahiplenmek, Giresun’u sahiplenmektir”

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan Giresun Günleri’nin Türkiye ve dünyada Giresun’un tanıtımını yapan özgün bir marka olduğunu vurgulayarak ilçe ve köy derneklerinin bu organizasyonu sahiplenmesinin memleketlerini sahiplenmeleri anlamına geldiğini hatırlattı.

Bulancaklı 9 dernek başkanı ve yöneticileri kahvaltıya katılarak 28 Nisan 2013 tarihinde yapılacak olan Büyük Giresun Taksim yürüyüşüne ve ayrıca Feshane’de yapılacak olan 7. Giresun Günleri organizasyonuna ilçe halkı olarak katılma kararlarını bir kez daha ifade ettiler.

Piraziz dernekleri: “Giresun Günleri ile büyüyoruz”

7. Giresun Günleri’nde üzerlerine düşen sorumluluk ve hazırlıkları gözden geçirmek ve mümkün olan en yüksek sayıda Giresunlunun katılımı için yapılacakları gözden geçiren ilçelerden biri de Piraziz oldu.

Toplantıya Piraziz Dernekler Birliği’nden; Şinasi Artan, Soner Yetkin, Sinan Yıldırım, Sami Kandemir, Ali Aydın, Ünal Şahin, Fahrettin Karakılıç, Bahtiyar Genç, Cavit Karaduman, Engin Güner, Işılay Hartamacı, Coşkun Toraman, Hüseyin Şimşek, Alikemal Bekçi, Fahri Bekçi, Şahin Kiziroğlu, Hasan Arslan, Hüseyin Çam, Cafer Mavi, Seyit Civek ve Uğur Çark katıldı.

Büyük Giresun Taksim Yürüyüşü’nde derneklere büyük görev ve sorumluluklar düştüğünün ifade edildiği toplantıda Taksim Yürüyüşü ile büyük kitleler tarafından tanınma imkânının da olduğu dile getirildi. Giresun’un, Giresun Günleri organizasyonundan sonra gözle görülür bir büyüme kaydettiğinin hatırlatıldığı toplantıda, “Giresun Günleri ile büyüyoruz.” mesajı verildi.

haber: Zeynep Yıldız




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir