Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6421 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   06 Aralık 2013 - 10:30

Kaçak Yapı Cezası mı İntihar Ettirdi?

Büyüt
Küçült
Kaçak Yapı Cezası mı İntihar
Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen olayda belediye tarafından kaçak inşaat cezası kesildiği öne sürülen Giresun'lu yaşlı kadının intihar ettiği öne sürüldü.

Kaçak Yapı Cezası mı İntihar Ettirdi?

 

Bursa’nın Gemlik ilçesinde meydana gelen olayda belediye tarafından kaçak inşaat cezası kesildiği öne sürülen Giresun’lu yaşlı kadının intihar ettiği öne sürüldü.

 

Alınan bilgiye göre, Dr.Ziya Kaya mahallesinde meydana gelen olayda, bir süre önce kaçak olarak yaptığı iddia edilen evine Gemlik belediyesince ceza kesilen ve kaçak olan kısmı tadilat yaptıran Kadriye Sarı’ya 6 bin TL ceza kesildiği öğrenildi. Kadriye Sarı’nın(60) gece geç saatlerde evinin çatı arasında intihar ettiği öğrenildi.

 

Evli ve üç çocuk annesi kadının intihar esnasında bir not bıraktığı ve notta ölümümden sorumlu olanlara ve yetkililere hakkımı helal etmiyorum şeklinde yazdığı öne sürüldü.

 

Olayın ardından yaşlı kadının cenazesi polis ve savcılık incelemesinin ardından Kesin ölüm nedeninin tespiti için bursa Adli tıp kurumuna sevk edildiği öğrenildi.

 

ENVER ŞAHİN’İN ABLASI

 

Öte yandan intihar ederek yaşamına son verdiği iddia edilen Kadriye Sarı’nın Ak Parti Gemlik Belediye başkan aday adaylarından Enver Şahin’in ablası olduğu ve cezanın kaldırılması ile alakalı belediye ile yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç alamamasının üzerine idare mahkemesine dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

 

Sarı evinin yakınında bulunan Hacı İzzet camiinde kılınan cenaze namazının ardından belediye mezarlığında defnedildi. Cenaze namazına çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile vatandaşlar katıldılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir