Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3553 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2012 - 23:26

Karahasan; Yardımları İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırdık

Büyüt
Küçült
Karahasan Yardımları İhtiyaç Sahiplerine
Ramazan ayına özel bir kampanya gerçekleştiren yardımsever genç Erdal Karahasan, toplanan yardım paketlerini sahiplerine ulaştırdı.

Ramazan ayına özel bir kampanya gerçekleştiren yardımsever genç Erdal Karahasan, toplanan yardım paketlerini sahiplerine ulaştırdı.

Yardım yapılacak aileleri seçerken özellikle yardım almayan, durumu kötü olan, bir geliri olmaya, gerçek ihtiyaç sahiplerini araştırdıklarını söyleyen Karahasan, “2 hafta boyunca yardım verilecek aileleri belirledik. Bütün yaptığımız yardımlar yerine ulaştı” dedi.

Ramazan kampanyası için bekledikleri desteğin geldiğini dile getiren genç yardımsever, şunları söyledi: “Mübarek ramazan ayı için yaptığımız yardım kampanyası sona erdi. Yaptığımız çalışma sonrası tüm Yalova halkının desteği ile toplamda 50 aileye ramazan ayı içersinde 50 adet erzak dağıtmış bulunuyoruz. Erzakları Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Elmalık yolu, Çukur Köy, Safran yolu, TOKİ konutları, Akköy, Koruköy, Çınarcık, Paşakent mahallesindeki yardıma muhtaç ailelere dağıttık.”

 

Gençlere çağrı

Yardım çalışmalarına daha çok genç yardımseverler ile devam etmek istediklerini belirten Erdal Karahasan, şu şekilde konuştu: “Bu tür çalışmaları daha çok arkadaşlarımızı katarak arttırmak istiyoruz. Çünkü insanların mutluluğunu ve ne zor yaşam koşulları içerisinde olduklarını göstermek istiyoruz. Bir olan ellerin iki, üç eller olmasını istiyoruz. Zaman içerisinde de bu ellerin artacağına inanıyoruz. Yardımlara tek bir kampanya ile başlamıştım, daha sonra yüzlerce kampanya oldu.”

Son kampanya

Ramazan ayı içerisindeki ve 2012 yılının son kampanyasını böylece tamamladıklarını sözlerine ekleyen Yalova’nın Robin Hood’u Erdal Karahasan, son olarak şunları söyledi: “Bu yıl içerisindeki son kampanyamızdı. Bundan sonraki çalışmalarımız giysi ve oyuncak kampanyası; ardından kütüphane kurmak için kitap kampanyası başlatacağız. Bu zamana kadar yanımızda olan bütün Yalova halkına teşekkür ederiz.

Yalova Haberci





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir