Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5705 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   24 Aralık 2013 - 15:37

Karakılıç "Osmangazi İçin Projelerimizin Alt Yapısını Hazırladık"

Büyüt
Küçült
Karakılıç Osmangazi İçin Projelerimizin Alt Yapısını
Milliyetçi Hareket Partisi, Bursa Osmangazi belediye başkan adayı Giresun'lu hemşerimiz Avukat Zafer Karakılıç'ı kamuoyuna tanıttı.

Av.Zafer Karakılıç, Osmangazi İçin Projelerimizin Alt Yapısını Hazırladık

 

Milliyetçi Hareket Partisi, Bursa Osmangazi belediye başkan adayı Giresun’lu hemşerimiz Avukat Zafer Karakılıç'ı kamuoyuna tanıttı.

 

Muradiye'de Darüzziyafe Restoran'da düzenlenen toplantıda, belediye başkan adayı Karakılıç, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Küçük yaşlardan itibaren parti teşkilatlarında bulunduğunu belirten Karakılıç, "Teşkilat bakımından sürpriz bir aday değilim. Çocukluk yıllarımda ocakta dergi dağıtarak bu camiayla tanıştım. Partimize yönelik popüler olmadığıma dair söylentiler var. Partimizin böyle bir politikası olsa şarkıcı ya da türkücü bir aday gösterirdi. Ayrıca kendi mesleğimde gayet tanınan bir kişiyim. Partimiz liyakat olarak beni uygun gördü ki, bugün buradayım" dedi.

 

MHP'nin Osmangazi Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Karakılıç, ilçenin mevcut fotoğrafını çektiklerini, ulaşımdan kentsel dönüşüme pek çok projenin altyapısını oluşturduklarını söyledi.

 

Kentsel dönüşüm öncesi Osmangazi'nin depremsellik durumunun incelenmesi, risk haritasının çıkarılması ve yeni yapılacak yapılarla ilgili ciddi bir planlamaya gittiklerini belirten Karakılıç, "Osmangazi'nin çıkarılan yapı stok envanteri acilen gözden geçirilerek, gerekli revizyonları yapılarak güncellenecek. Envanter testleri yapılacak. Jeoloji ve jeofizik mühendislerinden oluşan bir birim kurulacak. Deprem risk haritaları çıkarılacak. Fay hatları 1/100 binlik planlara işlenecek ve zemin vize uygulamasına geçilecek" diye konuştu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir