Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3844 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   14 Mart 2013 - 11:43

Kerim Aksu Almanya' da El Üstünde

Büyüt
Küçült
Kerim Aksu Almanya da El
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Bremen Galatasaraylı Taraftarlar Derneğinin topladığı yardımları yerinde görmek ve Mülheim Giresunlular Kültür ve Uyum Derneği’nin dayanışma gecesine katılmak üzere geldiği Almanya’da resmen el üstünde tutuldu.

KERİM AKSU ALMANYA’DA EL ÜSTÜNE

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Bremen Galatasaraylı Taraftarlar Derneğinin topladığı yardımları  yerinde görmek ve Mülheim Giresunlular Kültür ve Uyum Derneği’nin dayanışma gecesine katılmak üzere geldiği Almanya’da resmen el üstünde tutuldu.

Kerim Aksu kendisinin de bir gurbetçi çocuğu olduğunu ve halen iki kardeşinin Almanya’da yaşadığını  söyleyince gurbetçiler arasında ayrı bir sempati oluştu.

Mülheim Giresunlular Derneğinin gece sonrası düzenlediği kahvaltılı toplantıya eşi Müge Aksu ve Giresun Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir ile birlikte katılan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu  hemşerilerine Giresun Belediyesince yapılan hizmetleri anlatan  başkan Aksu şunlara değindi. “ Giresun Belediyesi Karadeniz Bölgesinde Engellilerine en çok sahip çıkan belediyedir. Biz Avrupa da engelli  ne yapılıyorsa biz en az onlar kadar hatta onlardan çok hizmet veriyoruz. Karadeniz bölgesinde engeliler için araç alıp onları evden çıkmalarına ilk sebep belediyeyiz. Şimdi valiliğimizde İstanbul’dan bir araç alarak aynı uygulamayı başlattı. Giresun Valisi Dursun Ali Şahin Giresunspor’a çok destek oluyor, Sayın valimiz ile uyum içinde çalışıyoruz. Ben kendisini şehrimiz için bir şans olarak görüyorum. Giresun iline gelecek her yatırıma gece gündüz mefhumu dinlemeden sahip çıkıyoruz. Muhalefet siyasetinden bir belediye olarak yaptıklarımız ortada Giresun halkı yaptıklarımızı biliyor. Bazı projelerimiz Türkiye’ye bile mal oldu, bunlardan en önemlisi oyuncak kumbarası patenti Giresun Belediyesinde eski oyuncakların bakımını temizliğini yapıp tekrar kullanıma muhtaç olan çocuklar için Türkiye’nin çeşitli illerine Giresun Belediyesince gönderiliyor.” Dedi.

Mülheim Giresunlular Kültür ve Uyum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Petekçi ise “ Giresun Belediye Başkanımız Sayın Kerim Aksu ve eşi Müge Aksu ile Giresun, İstanbul’dan beraberinde ayrı ayrı gelen bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Dernek olarak Giresun’dan bize müracaatta bulunan yardıma muhtaç kişilere elimizden gelen yardımları yapamaya çalışıyoruz. Ayrıca yaklaşık 1 yıldır İstanbul’dan Giresun Federasyon Başkanımız Sayın Hasan Turan ile de diyalog halindeyiz oda bizlere isimler bildiriyor onlara da ayrıca yardım etmeye çalışıyoruz.” Dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir