Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4947 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   06 Ağustos 2012 - 02:47

Kovanpınar'da muhteşem iftar

Büyüt
Küçült
Kovanpınarda muhteşem
Kovanpınar Derneği ve muhtarlığı tarafından organize edilen 2012 yılı iftarı coşkulu bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşti.

Kovanpınar'da muhteşem iftar…

Kovanpınar Derneği ve muhtarlığı tarafından organize edilen 2012 yılı iftarı coşkulu bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşti.


İftara Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç, Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar ve çok sayıda protokole mensup kişi katıldı. Kovanpınarlılar ve komşu köylülerin katılımı ise görmeye değerdi.

Her yıl geleneksel olarak yapılan iftar Kovanpınar İlköğretim Okulu koridorlarında ve bahçesinde yapıldı. Köylülerin çocuk çoluk çocuk katıldığı ve komşu köylerden ve protokole tabi kişilerin iştirak ettiği iftar katılımı ile değme iftarları geride bıraktı.

Kovanpınar Derneği Başkanı Kamil Sakal’ın konuşması ile başlayan iftarda Kovanpınar Köyü Muhtarı Bayram Çınar ile Okul Müdürü Gençağa Cebeci de bir konuşma yaparak katılımcılara ve iftara emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Domaç, TİRDEF İftarı için geldiği Tirebolu’da bir iftar vermeyi düşündüğünü ancak bu iftar davetini aldığı için bundan vazgeçtiğini söyleyerek “yapacağımız iftar masrafını kovanpınarlı fakir çocuklara eğitim yardımı olarak vereceğini belirtti. Bunun üzerine iftara katılanların tümü bu davranışı takdir ederek alkışlarla karşıladı.

İftara katılan Tirebolu Kaymakamı Günhan Yazar’a Tirebolu’ya ve Kovanpınar'a yaptığı katkılar için hazırlanan plaketi Milletvekili Mehmet Domaç Takdim etti. Domaç “Tirebolu’dan gideceğiniz için üzgünüz. İnşallah bu üzüntümüz vali olarak atandığınızda azalır” dedi. Günhan Yazar da yaptığı konuşmada Kovanpınarlılara teşekkür ederek “bu nazik davranışınızı ve sizleri hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.

İftara Köprübaşı Belediye Başkanı Abdullah Topçu, TİRDEF Başkanı Haldun Domaç, Tirebolu İl Genel Meclis Üyeleri Murat Aslan, Halil Demiral, Bahri Dönmez, Belediye Meclis Üyeleri Lokman Sakal, Mehmet Eyibil, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Hıdır, C.H.P. İlçe Başkanı Murat Yıldırım, M.H.P İlçe Başkanı Durmuş Aydın, Has Parti İlçe Başkanı Halil Kadıoğlu, Tirebolu Cumhuriyet Savcıları Ertun Ergün, Deniz Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şanlı ve çok sayıda protokole mensup kişi katıldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir