Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7857 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   18 Nisan 2011 - 10:30

Kütük Ev Açıldı.

Büyüt
Küçült
Kütük Ev
Zengin menüsü ve farklı lezzetleri bir araya getiren Kütük Ev İstanbul Kavacık' da açıldı.

Kütük Ev Açıldı.

              Zengin menüsü ve farklı lezzetleri bir araya getiren Kütük Ev İstanbul Kavacık’da açıldı.

              Mavi Karadeniz Tv Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş, Kara Davut ve Harun Pirgayip tarafından iç ve dış düzenlemesi gerçekleştiren Kütük Ev, sunmuş olduğu birbirinden güzel lezzetlerin yanı sıra konuklarına ayrıca nargile keyfide sağlıyor.

              Özel olarak dizayn edilmiş toplam beş yüz metre karelik açık ve kapalı alanda hizmet verecek olan Kütük evde ayrıca, tavla ve satranç masaları ve Digitürk yayınları da  izlenebilmekte. Her türlü sosyal faaliyetlerin ve toplantıların da yapılabileceği Kütük Ev Kavacık’ta Opet Petrol istasyonu yanında bulunuyor.

               Mavi Karadeniz Tv Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş, Kütük Ev adı altında açılan bu nezih mekanın her kesimden insanlara hitap edeceğini belirterek, mekanın bayi ve işyeri toplantılarına, her türlü sosyal faaliyetlerin organizasyonunda, haftanın yedi günü açık büfe sabah kahvaltı sunumuyla ve zengin mutfağı ile konuklarına hizmet vereceğini belirtti.

               Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in kurdelesını keserek hizmete soktuğu Kütük Evin açılışına, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’da çelenk ve kutlama telgrafları gönderdi.

              Açılışa gelen misafirler arasında, Görele Dernekleri Federasyonu Başkanı Birol Kardaş, Beykoz Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karabıçak, Şükür Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şükür, Adil Resuloğlu, Sunucu Ugur Bilgi, Sunucu Çene Cemal, Yahya İpek, Salih Kırtorun. Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı, sanatçı Erdoğan Erol, Çoşkun Aslan, Şevki Çelik katıldılar.

             Kütük Ev’e her türlü etkinlik ve rezervasyon için 0216  680 11 55 nolu telefondan ulaşmak mümkün. 
 

Haber ve Resim Şaban Kutlu 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir