Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6184 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2012 - 18:50

Kuzgunluların Gurbette Acı Kaybı

Büyüt
Küçült
Kuzgunluların Gurbette Acı
Tirebolu Kuzgun Köyü Derneği Muhasibi Nazmi Pirdal son yolculuğuna uğurlandı.

Kuzgunluların Gurbette Acı  Kaybı 

Tirebolu Kuzgun Köyü  Derneği Muhasibi Nazmi Pirdal son yolculuğuna uğurlandı. 

Pazar gecesi vefat eden Kuzgun Derneği Muhasibi ve Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Şahin Pirdal’ın abisi Nazmi Pirdal'ın cenazesi Pazartesi günü Gaziosmanpaşa 500 Evler Mimar Sinan Camii'nden kaldırıldı. 

Nazmi Pirdal, geçtiğimiz yıllarda kolon kanserine yakalanmış ve ameliyat edilmişti. Hastalığın tekrar nüksetmesi sonucu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Pirdal,  ameliyat edilmesine rağmen kurtulamayarak vefat etti.  

Cenazeye Yoğun Katılım Vardı.

Cenazeye Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım'ın yanı sıra Gaziosmanpaşa ve Sultangazi’den , belediye başkan yardımcıları, ilçe başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri, mahalle başkanları ve mahalle yöneticileri ile çok sayıda hemşerimiz katıldı. 

Haber ve Fotoğraflar: Nuri Yılmaz 
 

  

 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir